Модернізувати Козятин можна тільки разом з громадою

 

Зусиллями громади модернізуємо

 

Як громадський діяч, що довів свою програму до мешканців Козятина, запрошую всіх незалежно від віку, статі, віросповідання та національної приналежності — згуртуватись навколо втілення проекту “Козятин - європейське місто"

Саме з цією метою відбувся семінар-заняття з участю світових лідерів по впровадженню 1100 робочих місць (про це в наступній публікації http://kazatin.com/lyudi/proghrama-robochih-misc-v-kozyatini-v-diyi-10470337.html).

 

Наступною соціально-значимою для громади темою  і одним із пунктів програми є побудова житла.

 

На фото: Козятинське "свайне поле"

 

З цією метою створюється робоча група ініціативних людей для громадського обговорення можливості побудови 100-квартирного будинку.

У вказану групу необхідні фахові спеціалісти з метою досконалого вивчення питання можливості добудови будинку в центрі міста (так званий військовий будинок). Це спеціалісти з земельного права, архітектурно-будівельного законодавства, юристи, а також поінформовані громадяни, що можуть розповісти про позитивні та обтяжуючі обставини відносно будівництва.

Ініціативну групу очолить активний житель міста, юрист, людина з великим життєвим досвідом в дослідженні нетипових ситуацій Олег Михайський.

 

Громадську ініціативну групу цікавить також об’єкт забору води з глибинних пластів землі, що розташований між судом та приміщенням банку в центрі міста.

 

На фото: Один з бюветів у столиці. І таких там багато, у кожному мікрорайоні. Так хочемо і у нас

На фото: Така картина у Козятині біля "бювету", але черг за водою немає

 

Хочу наголосити, що ми розраховуємо на участь людей з інженерними знаннями, що можуть технічно обгрунтувати можливість або вдосконалення вказаного водозабору, або відсутність такої можливості, з метою побудови бювету в іншому місці Козятина.

Інвестор чекає.

Тетяна ЛОЗІНСЬКА, (068) 308-01-24, [email protected]

 
 
 
Коментарі (0)

Хлопці горіли, рили, палили, пили чай з побратимом, якого ранком відправляли додому 200-тим грузом. У них є колеги по зброї,...

Якщо ти мешкаєш поряд з пожежною частиною, це не значить, що тобі не потрібен вогнегасник. Хто б сперечався. А от коли йдеться...

14 жовтня православні християни святкують День Покрови Пресвятої Богородиці. У народі говорять: «Покрова накриває...

Учора на Козятинщині відбулося урочисте закладання першої сваї фундаменту під будівництво елеватора. Місцем події стало село...

Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up