Разом робимо в Козятині добрі справи

Хочу нагадати всім городянам та мешканцям Козятинського району, що в редакцію “RIA-Козятин” ВИ завжди можете прийти за допомогою.

 

Тривають акції по збору речей для нуждених. Хочу подякувати всім, хто приносить речі, від себе особисто. Ви б бачили очі вдячних людей! Вони світяться радістю. Ви б чули їхні подяки — вони зичать вам Божої благодаті.

 

Не зупиняється збір пластмасових кришечок, які акумулюються для подальшої здачі в пластикоприймальний пункт. Виручені кошти — для хворих у військовому госпіталі.

 

Щоп’ятниці в редакції з 13 до 14 проходять безкоштовні консультації з юристами. Запис за телефонами: 2-04-53, 068-308-01-25.

 

Працює “бюро знахідок”. Залишаються не забраними ключі та чорні шкіряні рукавички. А на цьому тижні колекція поповнилась… дитячим візком. Його принесла в редакцію мешканка будинку 23 на вулиці Грушевського.

 

Щоденно, окрім вихідних, безкоштовно проходять курси вивчення української мови після 17.30  за записом.

 

У зв’язку з напливом звернень людей різного віку та соціальних верств населення в редакції працює служба морально-соціальної реабілітації.

 

Для військових підрозділів ЗСУ збираємо на зиму взуття (берці, кросівки), шкарпетки, термобілизну. Для добровольчих батальйонів актуальними являються продукти харчування довготривалого зберігання. Бажаючі в’язати носки для воїнів АТО, прийдіть в редакцію за нитками. Бажаючі принести — приносьте.

 

Виконуємо індивідуальні замовлення по ремонту позашляховиків, що експлуатуються в зоні бойових дій.

Бажаючі долучитися до волонтерської діяльності за місцем проживання або з виїздом у зону бойових дій, прошу звертатися в редакцію.

 

Крім всього, редакція здійснює рекрутську діяльність по сприянню служіння в ЗСУ за контрактом або ж у добровольчих батальйонах. При бажанні надаємо можливість безкоштовно пройти двомісячні курси бойової підготовки в умовах полігону на базах добровольчих батальйонів ОУН, “Азов”, “Правий сектор”, ДУК.

 

Сприяємо здійсненню реабілітації військових АТО в медичних закладах різного підпорядкування на території України та працевлаштування за кордоном.

Слава Україні!

 

 

 

Коментарі (0)

Хлопці горіли, рили, палили, пили чай з побратимом, якого ранком відправляли додому 200-тим грузом. У них є колеги по зброї,...

Якщо ти мешкаєш поряд з пожежною частиною, це не значить, що тобі не потрібен вогнегасник. Хто б сперечався. А от коли йдеться...

14 жовтня православні християни святкують День Покрови Пресвятої Богородиці. У народі говорять: «Покрова накриває...

Учора на Козятинщині відбулося урочисте закладання першої сваї фундаменту під будівництво елеватора. Місцем події стало село...

Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up