Всім серцем любіть Україну свою

“Україна понад усе”. Кожна свідома людина в Україні зобов’язана шанувати ці слова. В іншому разі правди та справедливості на нашій землі не буде, будуть московські окупанти ґвалтувати наших людей.                                                                                                                      Мені не страшні «окупанти з Європи», я переконана, що в разі проведення референдуму, українці безболісно стали б підданцями Європейського союзу, нормально і безпечно себе відчували б у великій родині цивілізованих народів.                                                                                                                      Жахливий окупант з Росії! Уся наша історія, всі наші предки замордовані та знищені москалями та їхніми прислужниками, застерігають нас не піддатися під їхню зверхність. Нас  будуть вважати за робочу силу, яку годуватимуть, щоб вона працювала.

Не вважають нас за рівних собі і керманичі нашої держави, якщо вони дозволяють ґвалтувати нас тарифами на газ, ганебними пенсіями, дотаціями, мінімальними зарплатами, прожитковими мінімумами, дурним піаром, всякими реформами, від яких всьому українському люду стає все гірше і гірше.

Посадовці держави та обрані народом не контролюють якість продуктів харчування та питної води, медикаментів, медичного обслуговування, навчання в школах, інститутах та багато інших важливих елементів нашого життя. Пріоритетом  діяльності посадовців є виключно гроші, а все інше їх не цікавить.  Заклики «затягнути паски» направлені лише для простих людей і не мають ніякого стосунку до самих високопосадовців, які стають нахабно багатими. В таких умовах людям важливо навчитись оцінювати дії та бездіяльність посадовців та обраних депутатів.

Ми маємо навчитися громадою контролювати владу, допомогти їй шанувати українців та стати патріотичною силою.

На жаль, ми ще не навчилися належним чином шанувати своїх батьків, свою історію, свою культуру, любити Україну по-справжньому.

 

Ми не турбуємося за своїх дітей, в іншому разі, ми не продавали б свій голос на виборах, не голосували б за зрадників та злодіїв, які, прийшовши до влади, нічого для наших дітей не зроблять.

 

Але не все так погано. У нас є гарний приклад воїнів та волонтерів, які захищають Україну. І я вірю в те, що ми станемо Народом. А посадовці і депутати будуть дбати та служити простим людям. І в першу чергу,  пенсіонерам, інвалідам, хворим, дітям і матерям - тільки тоді ми зможемо гордо називатись Українцями.   

Українці надзвичайно талановита та працелюбна нація, багато українців є видатними особистостями і кожен з нас у важкий для держави час здатний мобілізуватись.                                                                                                                       Усі разом ми зможемо допомогти собі!                                                               

Слава Україні!

Тетяна Лозінська, керівник партії «Громадянська позиція» Козятин

 

Коментарі (2)
  • Анонім

    Ну і агітпромова, а сама мабуть була зразковим піонером і такі промови про любов до Леніна писала? ;)))
  • Анонім

    Брєд свідомої кобили!

Хлопці горіли, рили, палили, пили чай з побратимом, якого ранком відправляли додому 200-тим грузом. У них є колеги по зброї,...

Якщо ти мешкаєш поряд з пожежною частиною, це не значить, що тобі не потрібен вогнегасник. Хто б сперечався. А от коли йдеться...

14 жовтня православні християни святкують День Покрови Пресвятої Богородиці. У народі говорять: «Покрова накриває...

Учора на Козятинщині відбулося урочисте закладання першої сваї фундаменту під будівництво елеватора. Місцем події стало село...

Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up