Жоден росіянин нас не бачить незалежною державою

  • Називаємо речі своїми іменами
  • Автор: Називаємо речі своїми іменами
  • З 2014 року редакцію знову очолила Тетяна Лозінська. Політика газети "RIA-Козятин" стала більш опозиційною до існуючої влади. В цьому блоці публікуються думки людей, які поділяє редакція.

  • access_time

ЧИТАТИ усім тим, хто вважає, що за поребриком є добрі й чесні москалі, яких не можна критикувати, висміювати чи боротися з тим москвинським злом...

" І знов за рибу гроші. Тобто, черговий російський публічний діяч розчарував українців. Ґорбачов Крим українським не визнав.

Шановні, нам усім потрібно зрозуміти одну дуже просту річ. ЖОДЕН росіянин (кілька відсотків населення РФ у межах статистичної похибки не рахую, бо це виняток, який лише підтверджує правило) ВЗАГАЛІ не бачить нас незалежною державою.

Потішними малоросами зі смішним акцентом, салом і горілкою - бачить. Такий собі місцевий південноросійський колорит.

Послухайте етнічного русака Борисова, котрий дуже добре знає сусідню націю. Саме існування держави "Україна" у російському суспільстві вважається чимось таким штучним і тимчасовим, що це навіть ніхто не сприймає всерйоз.

Максимум, що вони можуть визнати - це те, що Західна Україна таки сильно відрізняється й її потрібно відсікти, як стару засохлу гілку від дерева трьох "братніх слов'янських народів". Більшість України для них — це їхні ж землі, які за дивним збігом обставин на якийсь час опинилися не в Росії, але рано чи пізно повернуться.

Навіть Макаревич, на якого у нас усі фапають, якось у розмові Олегові Скрипці зізнався, що вважає нас з росіянами "аднім народом".

По-іншому вони мислити не вміють. Ні сталіністи, ні путіністи, ні ліберали, ні маргінали, ні пітерський клуб філателістів. НІХТО. Про статистичну похибку, яка є в будь-якому суспільстві, дивіться вище.

Ми повинні затямити раз і назавжди: СОЮЗНИКІВ ПО ТОЙ БІК ПОРЄБРІКА В НАС НЕМА. Запишіть це собі жирним червоним маркером на ватмані, повісьте на видному місці у себе в офісі чи квартирі, й перечитуйте щодня як мантру.

Чим скоріше ми позбудемося будь-яких ілюзій стосовно північно-східного сусіда, тим краще для нас."

Юрій Борисов

Коментарі (1)
  • Анонім

    повністю підтримую!!!
Паразити на тілі листонош і населення України

Подивившись телепередачу «Формат України» за темою зарплат міністрів та їх заступників, керівників державних...

Спалював себе. Світив іншим. Пам`яті лікаря

Олександр Федорович Юхимчук народився в місті Козятин в сім`ї залізничників 7 лютого 1943 року. Закінчив Вінницький медінститут...

Неякісні послуги? Як і куди скаржитися

Трохи більше тижня тому, 6-го березня, відбулося засідання уряду з питань покращення бізнес-клімату в Україні. Одним з затверджених...

Від коштів, які надійшли до держбюджету за рахунок розмитнених автомобілів, держава у березні-квітні зробить додаткові виплати...

Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
20:50 Чи змінювалася радіоактивність повітря, коли йшов «жовтий» дощ? 19:25 Смертельна ДТП у Нападівці: під колесами ГАЗу загинув 58-річний чоловік 17:15 Козятинчан запрошують на турнір дружин юних рятувальників-пожежних 15:23 Що вирішив Верховний суд у справі з ремонтом на Куликівського Від читача 16:59 Проект з кібербезпеки BRAMA запустили в Україні 15:16 Козятинська ЦРЛ отримала від МОЗ нові генератори 14:28 У Козятині визначили переможців І етапу дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» photo_camera 13:09 Минає два роки, як ворожа ракета вбила козятинського залізничника В'ячеслава Франчука 10:28 Синоптики попереджають про грозу 09:35 Де купити сумку та взуття в Козятині? Огляд кращих магазинів (партнерський проєкт) 08:12 Сьогодні може бути гучно — підриватимуть кар'єр 06:17 У гімназії № 9 пам’ятають загиблих воїнів і дякують живим
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up