Козятинська дитяча бібліотека вшанувала Михайла Коцюбинського

Козятинська дитяча бібліотека вшанувала Михайла Коцюбинського
Мистецька година «Ласкава зірка України» зібрала учнів середніх класів

Ти з нами будеш вічно жити,

Як сяйво сонця, як вічний спів,

Ти так любив землі своєї квіти,

Відео дня

І так, як квіти, ти людей любив.

Дуже правильно сказав Володимир Сосюра про одну з найяскравіших постатей в українській та світовій літературі кінця ХIХ сторіччя  Михайла Коцюбинського. У своїх творах він показав силу й енергію простих трударів, оспівав поетичність українського народу, його нездоланну стійкість у боротьбі за нове справедливе життя.

 

 

В читальній залі районної бібліотеки для дітей пройшла літературно-мистецька година «Ласкава зірка України». Ми вшанували пам’ять нашого земляка письменника М. Коцюбинського з нагоди 150-річчя до дня його народження.

 

 

Учасники літературно-мистецького клубу «Дев’ять Муз» під керівництвом завідувачки бібліотеки  Людмили Фещук розповідали цікаві факти з життя українського письменника (Кирилишина В.,ЗОШ №1-6А, учні ЗОШ №2  Ліпчинська О. - 5А,  Докшин Б. - 7А, Міщук Д. - 7А, Сизонюк  М. - 7А, Федорук Б. - 7А), декламували ранні  вірші М. Коцюбинського (Чернецька А.,ЗОШ №1 - 6А; Іванова Д.,ЗОШ №5).

Глядачі заходу, учні 7-х класів, взяли активну участь у вікторині, конкурсах, присвячених життєвому та творчому шляху письменника. Переможці отримали солодкі призи. Під аплодисменти дітей прозвучала пісня «Намалюй», у виконанні Довгенко Д.,учениці ЗОШ №2 - 6Б класу.

Захід пройшов у піднесеному настрої.

Лариса ДОРОШЕНКО, бібліотекар І категорії

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
19:34 Загинув при виконанні бойового завдання. Минає річниця, як ми втратили Героя Богдана Жмуцького 18:05 У Залізничному біля трансформатора знайшли гранату. Вона виявилася іграшковою 16:00 «За що сваритися, що селянина нагнули?» 15:40 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) Від читача 18:11 Щодо зборів ГО "Джерело" 15:16 Сорок хвилин розглядали одне питання, а тоді зі скандалом розійшлися 14:53 «Поки у дітей весняні канікули і вони кайфують, вчителі дружно працюють по благоустрою селища» play_circle_filled 14:00 Як сортувати пластик правильно — розповідає експертка 13:08 З Меморіального комплексу у Козятині викрали поминальну лампадку. Злодія впіймали 12:00 Постраждали всі блоки на Ладижинській ТЕС: повідомили наслідки ракетної атаки 22 березня 11:10 Сьогодні в області через сильний вітер підвищений рівень небезпеки. Буде сухо та сонячно 10:15 Не вистачає кілька тисяч гривень на комплекти одягу-трансформера для поранених photo_camera 09:08 Глуховецький ліс повертають у власність Вінницької обласної Ради 08:37 «Тарифи в дію ще не ввели. Та розрахунок поданий на затвердження в ЖКГ»
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up