Безвихідь зубожілого сьогодення

Безвихідь зубожілого сьогодення
Лист в номер

Прочитавши замітку в газеті про торгівлю на привокзальному ринку, вирішив висловити свою думку. Скажу відверто, це погано, коли люди купують неякісні продукти. Але людям ця торгова точка дуже потрібна. І, хоча я згідний з кожним написаним словом, маю все-таки іншу думку.

Закон, терміни — з одного боку, а з іншого — безвихідь зубожілого сьогодення. Так, це проблема. А хто покаже, де вихід? Люди, які живуть на мізерну пенсію, чи багатодітні родини, не можуть купувати по 70 грн м’ясо і по 100 ковбасу. Я на привокзальному ринку купую молочні продукти. Купую тому, що на нашому маленькому базарчику купити якісне молоко — велика проблема. Тільки хай вибачать ті, в кого чисті пляшки і молоко без домішок, але таких людей меншість.

Іноді і сам купую деякі продукти і побутові товари. Люди, які там купують продукти, постійні. Вони знають, що купують. І вдома, завдяки своїм технологіям роблять з цих продуктів більш пристойне харчування. Звичайно, може бути виняток. Але труяться і  купленим в супермаркетах, і в лікарнях, і в школах, і в дитячих садочках... Коли б у людей були більші статки — ніхто не займав би з двох годин чергу і ця проблема відпала б сама собою. А так, виходить як у фільмі: “Давай, Жеглов, вийдемо на вулицю і запитаємо людей, що їм більш потрібне — правда чи неправда...”

Відео дня

Я думаю, хай люди самі вирішують, що їм купувати. І за приклад візьмемо шоколадку, яка прострочена майже рік. А це значить, що від шести до десяти місяців ця шоколадка в якійсь торговельній точці продавалась після закінчення терміну придатності. Можна наводити безліч прикладів. І кожен із нас був свідком купівлі неякісного продукту в торговельній точці, і не за зниженою ціною.

Славко ГОНЧАРУК, м.Козятин

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (3)
  • Анонім

    Я вважаю, що це справа кожної людини обирати де, та які продукти їй купувати. Адже обману в цьому ніякого немає. Всі знають, які продукти вони купують.
  • Анонім

    Яка б ціна там не була, я вважаю, що здоров'я важливіше.
  • Анонім

    Я погоджуюсь з автором. Тільки ось ціна на м"ясо занижена, бо вже в магазинах не по 70, а по 95-100 грн. за кг.. А ось на рахунок "сьогодення", можу лише сказати українським прислів"ям: "Бачили очі, що вибирали, отож нехай повилазить." - ми ж в Європу йдемо, хто ж Вам казав, що шлях буде легким?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
19:16 Військові, які розстріляли поліцейських на Вінниччині, перевозили 100 гранат та 25 тисяч патронів play_circle_filled 17:25 Під час бою отримав поранення несумісне з життям: минає рік, як загинув Герой Владислав Сохинчук 15:35 «Нехай наші «пташки» допоможуть ефективніше нищити ворога на Донецькому напрямку» 14:13 Знову дощі та сильний вітер: завтра Україну накриє активний циклон із півдня play_circle_filled Від читача 13:44 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 12:55 Козятинчанам безкоштовно обмінювали поліетиленові пакети на модні «екоторбинки» play_circle_filled 11:19 Дошку пам’яті загиблих Героїв будуть добудовувати 10:14 На Козятинщині зростає захворюваність на кашлюк. Вже захворіло сім дітей 10:05 Робота у Козятині: свіжі вакансії від козятинських компаній 09:44 Створили цех запаювання продуктових пакетів, копіюючи технології з інтернету 09:20 Козятинська ЦРЛ отримала дві тонни допомоги. Це крупи, борошно, олія для харчоблоку 07:56 Вітер повалив дерева. В Козятинській громаді теж photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up