“Блокпост” — народна толока!

“Блокпост” — народна толока!
Запрошуємо до обговорення всіх небайдужих містян

Громадська рада при газеті “RIA-Козятин”пропонує для громадського обговорення ескіз пам’ятного знаку “Блокпост”, запропонований професійним художником-дизайнером Валерієм Герасимчуком.

Запрошуємо до обговорення всіх небайдужих містян, — всіх, хто спроможний внести свою посильну поміч у зведенні пам’ятного знаку у місці, де б у будь-який час кожен бажаючий мав змогу вшанувати пам’ять загиблим козятинчанам. А не добиратись на Талимонівку (на задвірки міста) — де влада має намір “заховати” (!) і сам пам’ятний знак, і гроші на його зведення.

Пам’ятний знак має бути в центрі міста! В центрі уваги! І цей мовчазний вартовий повинен чатувати і оберігати вічний покій бійців, що пішли в небуття, захищаючи незалежність і свободу країни.

Відео дня

Йде весна. Пробуджується земля. Зароджується нове життя. І саме в цей час маємо “виростити” “Блокпост,” — коли ще свіжі сльози дітей, дружин, матерів. Громада має проявити свою волю до подій, до втрат, до  майбутнього. І останнє слово — за громадою. Влада не думає, як холодною зимою, по коліна в снігу старенька мати має покласти квіти на спомин своєї втраченої надії — єдиного сина, єдиного годувальника. Як побратиму-інваліду віддати шану пам’яті загиблому. І як спромогтися вчителям провести “урок патріотизму” 20 лютого на Талимонівці?

На наше звернення — треба створити громадський штаб забудови патріотичного дійства, і закотивши рукави, — методом народної толоки звести “Блокпост — меморіал” і заспівати “Пливе кача” — гімн Майдану!

Слава Україні! Героям Слава!

Підготував Микола КРЕНТА

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (2)
  • Анонім

    не розумію ні суті, ні ідеї, що цей "блокпост" мав би донести...(((
  • Антін

    на голосування виноситься питання: заховати на талимонівці гвіліка, лівшиця, ясного, кропиву та їх друзів.

    хто за? одноголосно. рішення прийнято!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up