Допомагаємо українській армії всією громадою

Допомагаємо українській армії всією громадою
Минулої п’ятниці волонтери “RIA-Козятин” продовжили дворовий збір теплих речей та коштів біля будинку Шевченка-Підгорбунського, 1/43

 

Патріотично-налаштовані мешканці міста під’їжджали до місця збору з різних куточків Козятина. Привозили валянки, ковдри, продукти харчування. 

Зібрану благодійну допомогу перевіз підприємець Ігор Пилипенко, за що йому велика подяка.
Здали на армію Ірина Москалюк (1000), Ганна Дзюба, Таня Шостак (50), Галя Мрочек (100), Ігор Пилипенко (200), пані Тетяна (50), пенсіонер Ігор Едуардович (300), Чорноуси Людмила і Василь (100), Ольга Білан (200). В магазині кави та тютюнових виробів на ринку “Хлібодар” зібрано в скриньку від відвідувачів 200 гривень. Музична школа передала малюнки, солодощі, речі та 100 грн. Від віруючих долучились до благодійності Тетяна Коломієць (100 грн), церква євангельських християн баптистів (1000).
Акумульовані кошти комісійно розподіляються за потребами щодня. Відправлено речі в АТО поштою (600), матеріальна допомога добровольцям (300), передано на закупівлю ліків волонтерам з Польщі (2500).
Також хочу відмітити наших постійних благодійників, які надають мішки для упаковки речей. Це Олексій Босак, В'ячеслав Горбулінський та Ігор Гвелесіані.
Особливі слова за найцінніші подарунки школярам та керівництву управління освіти Олені Білянець, яка постійно організовує по учбових закладах акцію “Напиши солдату” і передає в редакцію.
Окрема подяка активістам, волонтерам Тетяні Чащиній, Валентині Тимощук, Надії Моісеєнко, Катерині Поліщук, Ірині Шевчук, Віктору Бондарчуку, Костянтину Поліщуку, Євгенію Білоусу, Альоні Івановій, сім’ї Михайліних, Владиславу Повху, Михайлу Іщуку, Валентину Пилипенко, Тетяні Трофимчук, Аллі Шульзі, Валентині Машевській, сім’ї Голубів та Собків. 
Тільки разом — ми надійний тил!

Відео дня

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up