“Кофемен” привселюдно обізвав вагітну козятинчанку

За те, що жінка захотіла поміняти товар

 

На гарячу лінію газети “RIA-Козятин” звернулася стурбована козятинчанка Валентина. Крізь сльози жінка повідомила, що її невістку Аліну (на сьомому місяці вагітності) привселюдно та нізащо образив продавець. Принизливими словесними фразами. І це через те, що бідолашна просто попросила замінити їй товар.
Стався цей неприємний інцидент в районі ринку “Хлібодар”. В одному із кавово-чайних ларьків міста.
— Мій син пішов з невісткою та дітьми на ринок, — розповідає свекруха пані Валентина. — Діти купили в магазині банку кави. Невістка в той час відійшла по справах. Коли повернулася і побачила куплене, попросила поміняти в продавця товар на інший, більш дорожчий та кращий. Від моменту покупки пройшло менше хвилини. Реакція продавця була просто неприпустимою. Він почав по-хамськи себе поводити. Кричав так, що люди зглядалися. Діти поперелякувалися. Невістка також сильно перенервувала. Вона і так весь час по лікарнях. А тут таке…
За словами пані Валентини, “кофемен” заявляв, що вона підсипала в банку з кофе яду тощо. Що зараз війна. Але до чого тут це? Тут вся справа в людяності та професіоналізмі. Тим паче, ці люди — його постійні клієнти. Були!!!
— Я прийшла додому і мною трусило, — каже Аліна. - Мусила пити заспокійливе. Ніколи б не подумала, що на рівному місці може зчинитися такий конфлікт. Я навіть слова не могла вставити… Уявіть, як він кричав. І каву так і не замінив.
Не доведи Господь, зустрітися з таким горе-продавцем. Але, на превеликий жаль, в нашу місті таких чимало. Де професійна етика? Де вміння толерантно спілкуватися із покупцями? Відсутні!

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (5)
  • Natalia

    теж колись в тому ларьку була постійною клієнткою, але після подібної ситуації вже декілька років купую чай в іншому магазині... продавець неадекватний ...
  • житель

    горіла хата...стаття ні  про що
  • Гість

    Жах, хоча, чомусь навіть не дивує... Мені одного разу в магазині взуття "ЧОБІТОК" продавчиня на скарги про пару взуття, яка носилась аж 1 ДЕНЬ (!) і під вечір вже банально порвалась та розклеїлась, відповіла "я не знаю ШО ВИ З НИМИ РОБИТЕ???"... кажу - "Ви знаєте, проходжу додому після важкого трудового дня і рву!". Хотілось прибити те взуття гвіздками до дверей! Досі образливо, ноги моєї у тому магазині більше не буде!!



    Пані продавець хай краще увагу звертає на якісь товару, який замовляє, а не розповідає басні про те як клієнти шматуїть ідеальні речі...
  • Грабовий Олександр

    облити його ларьок валер*янкою
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
15:07 Переселенка з Генічеська викладає живопис у музичній школі 14:09 Козятинські «Сірі вовки» представили наш район на змаганнях з волейболу та вибороли «бронзу» photo_camera 13:56 «Ми на мить забули про війну» 13:00 Самгородоцька «Блискавка» завітала до козятинських рятувальників photo_camera Від читача 17:25 ЯКЩО ТИ НЕ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВОЇМИ СИЛАМИ АБО ФІНАНСАМИ, ТО МИ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВІЙ ЧАС! 12:14 Рушники, вишиті у скандинавській техніці, писанки та старі листівки — що цікавого на виставці в Музеї photo_camera 11:40 У вечірні години можливі відключення електроенергії по всій Україні 10:05 У Козятинському ЦНАПі можна подати заяву на допомогу у зв'язку з інвалідністю внаслідок війни 09:18 Сьогодні, 8 травня в Україні День пам'яті та примирення 08:30 Під час ракетної атаки у Вінницькій області є влучання. Постраждав об'єкт критичної інфраструктури 08:07 «Футбол у нас є. Щодо фінансування, то надіємося, що воно буде» 18:02 У Козятині видають набори гігієни та дитячі підгузки. Розповіли, хто може отримати 16:00 Виплата 500 гривень ювілярам-довгожителям: як отримати?
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up