Козятинський міський голова Гвелесіані відмовив дитині у терміновій допомозі

Козятинський міський голова Гвелесіані відмовив дитині у терміновій допомозі
Серце нещасної матері крається через біль хворої дитини

Маленька Анастасія Скусніченко зазнала багато болю. Дитині видалили пухлину. При цьому довелось пошкодити внутрішні органи травлення і видалити нирку. Дівчинка перенесла хіміотерапію. Лікування важке і дуже болісне, але Настя відчайдушно бореться за життя. Їй потрібна допомога кожного. Якщо нас буде багато, гуртом ми допоможемо Насті перемогти недугу.
Її батьки вичерпали уже всі свої фінансові можливості. Грошима допомагали небайдужі люди. Зараз для продовження реабілітації дитини потрібно ще близько 70 тисяч гривень. Тому родина “стукає в усі двері”, просячи людей бути милостивими до їх дитини. 
Зараз медицина спроможна творити чудеса. Але щоб це чудо стало реальністю, спочатку чудо милосердя мають здійснити люди. Що для Вас 10 гривень? Пляшка лимонаду, 200 грам цукерок, пакетик майонезу? Якщо один раз відмовитесь від цього, то тільки здоровіші будете. А для Насті можливо саме Ваша доля участі в допомозі стане вирішальною.
Мати Насті у розпачі звернулась по допомогу до міського голови Олександра Гвелесіані. У відповідь почула, що у нього зараз нічого нема. У серпні буде сесія міськради, на якій це питання може бути розглянуте. А гроші потрібні вже зараз. 
Про біду родини розповіла на недільному молитовному віче сестра Насті. Жінка прийшла разом із своїми доньками, щоб звернутися до віруючих та попросити їх молитися за здоровя дівчинки та допомогти, хто чим може.

В редакції “RIA-Козятин” родині допомогли написати звернення-заяви до Козятинської райради (Сергія Лановика), сільгоспвиробників району (Микола Мельник) допомогти маленькій відважній Анастасії подолати страшне захворювання і повернутись до щасливого повноцінного життя, можна сконтактувати з волонтерами Раїсою Михайлівною Димчишиною ( рахунок в ПриватБанку 94149497846393025, реквізити ПП 29244825509100 МФО 30529, ЕГРПОУ  14360570 тел. 093-885-32-04) та Тетяною Василівною Древецькою (тел. 093-100-10-23).

Відео дня

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (12)
  • Анонім

    А що зробили ви, які пишите і нічого не робите! Зробіть краще мера і покажіть, на що ви здатні.
  • Анонім

    Дійсно з мером не повезло просто стара людина не мае  вогника в очах запалу а так в нього все як іде то йде якось ще два місяці помучимося тайм і в рда також молоде сміття прийшло ніякого руху не зробив нічого сидить і рахуе дні до дембеля
  • Анонім

    На чужі діти напердіти. Навіщо брати відповідальність за чуже життя. Мер був гімном ним же залишився. Але "Господь не фраєр, він шельмо мітить" - кажуть.
  • Анонім

    Але ж ми всі християни...не можна тримати в душі такої лютої злоби ні на кого, бо ця лють роз'їдає  нас із середини. А за кожен свій вчинок прийдеться відповісти
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
10:22 Вночі двоє чоловіків розстріляли поліцейських на Вінниччині play_circle_filled photo_camera 09:37 Цей день в історії,20 квітня. Яке сьогодні свято, прикмети і забобони 20:21 День жалоби: Козятин прощатиметься з воїном Андрієм Панчуком 18:41 Молодого бойового медика Нацгвардії Богдана Гижу з Козятина нагородили орденом photo_camera Від читача 18:11 Щодо зборів ГО "Джерело" 17:15 До яких лікарів можна звернутися без електронного направлення? 16:26 Катерину Кіндратівну вітали цілий день. Їй виповнилося 95 15:17 Допомога постраждалим від насильства. Контакти організацій, готових надати допомогу 13:01 У Махаринцях рятувальники ліквідували пожежу в господарчій будівлі 12:18 Генштаб ЗСУ: окупанти втратили ще 870 солдатів та два засоби ППО 11:23 Пальне, крупи і проєкти на воду — що замовляла міська рада в березні 10:59 Наші воїни вночі знищили ворожий бомбардувальник, 15 ракет та 14 ударних безпілотників
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up