Козятинським лікарям можна довірити життя

  • User
Тепер козятинчани мають можливість оперуватись з найменшим хірургічним втручанням та завдяки вправним лікарям бути здоровими і гарними.

 

До редакції “RIA-Козятин” звернулась мешканка міста Оксана Петренко. Вона поділилась приємними враженнями про роботу медперсоналу відділкової лікарні.
— Коли ти захворієш, нікому не відомо, — розповідає пані Оксана. — Але, якщо це трапилось, то постає питання: "кому довірити своє життя?”. Довелось "полікуватись" в райлікарні в гінекології. Після цього у мене залишились травмована психіка, понівечене тіло, скалічена доля і панічний страх до білого халату. Вилікувалась тоді у Вінниці. 
На жаль, сам організм себе не вилікує. Пані Оксані довелось знову йти до лікарні. На цей раз вона нікуди не поїхала, але й до "своєї лікарні" не пішла. Вирішила звернутись до Залізничної лікарні. Думала, що не захочуть "чужих". Але, все було навпаки. Їй запропонували зареєструватись і пройти обстеження. Вона була приємно здивована, на скільки там усе легко. Немає безкінечних черг, ніхто не кричить, як на худобу. Якщо людина не знає щось, її відведуть, покажуть і все люб’язно пояснять. 
Так сталося, що пані Оксану потрібно було лікувати в стаціонарі і оперувати. У неї був шок. Адже спогади про минуле її лякали. 
Ставили крапельниці двічі на день. Здається, що тут такого? Але її руки вправно “ховали вени”. Медсестри не "здавались". Вони бачили страх в очах Оксани і завжди намагались підбадьорити, розважити її, і навіть заспівати, тільки щоб хвора розслабилась.  
Людмила, Зоріна, Інна, Тетяна, Зоя… Ці дівчата не байдужі до хворих, чуйні і де тільки в них беруться на це сили? — розповідає з посмішкою пані Оксана.
Щире ставлення до всіх пацієнтів, любов до своєї праці вразили                              до глибини душі. Підготовка до операції, як і сама операція, пройшли вдало під невпинним наглядом лікаря Миколи Тюріна.  Після операції і анестезіолог        Світлана Сергійчук, і хірург Володимир Ягода повсякчас цікавились станом підопічної. Взагалі весь колектив реанімаціїї піклувався про хворих, як про рідних.
До речі, начальник Південно-Західної залізниці Олексій Кривопішин допоміг придбати на відділкову лікарню лапороскопічну стійку, яка коштує близько 40 тисяч гривень.

 

Відео дня

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
19:01 Рятувальники Вінниччини провели акції з безпеки у Козятині photo_camera 18:55 Магазини одягу та взуття Козятина (партнерський проєкт) 17:56 «Непосиди» з Самгородка виступили на обласному фестивалі танцю «Dance Поділля» play_circle_filled photo_camera 16:39 У Козятини переселенців проконсультують з питань захисту прав та отримання допомоги Від читача 11:35 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 15:29 Козятин схиляє голову перед пам'яттю Чорнобильських героїв photo_camera 14:01 Віктор Щаблевський: «Нас за одну ніч всіх із Чорнобиля відправили» photo_camera 13:00 Козятин і Сестринівка стали локаціями пленеру «Кращий художник — 2024. Місця сили України» 11:00 Дарували козятинчанам екоторбинки з патріотичними малюнками 10:08 Минулої доби на фронті відбулося 114 бойових зіткнень — Генштаб 09:11 Цей день в історії, 26 квітня. Яке сьогодні свято, прикмети і забобони play_circle_filled 06:02 Лавка пенсіонерів, яйце невідомого птаха і дитяча гойдалка на стадіоні 20:50 Чи змінювалася радіоактивність повітря, коли йшов «жовтий» дощ? 19:25 Смертельна ДТП у Нападівці: під колесами ГАЗу загинув 58-річний чоловік
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up