Надія Герасимчук: “Рух — це життя”

  • User
Надія Герасимчук: “Рух — це життя”
Кожний вік має свій смак…

В міському територіальному центрі по обслуговуванню одиноких та престарілих громадян проживає скромна жінка Надія  Герасимчук. Вона віддала 40 років праці на залізниці, де займала посаду ревізора хладотранспорту. Вона сьогодні, 28 серпня, відзначає 90-річчя. 
Не дивлячись на свій осінній вік, Надія Іванівна веде активний спосіб життя. Знаходиться у вирі подій терцентру
Пані Надія, так як і її ровесниці, пережила Велику Вітчизняну війну. В ті роки вона саме навчалась у Воронезькому залізничному технікумі. Виросла у звичайній українській сім’ї. Тато працював на залізниці, мама — домогосподаркою. 
З 1984 року Надія Іванівна проживає у Козятині. Гордиться своїм сином Валерієм. Він все життя працює художником. Подарував пані Надії онука Радомира, який в свою чергу подарував їй правнука. Бабуся чекає ще на одного. Син відвідує її кожного дня, до онука вона приїжджає у Київ ще й досі, їй це місто дуже подобається.
Другий дім зустрів з обіймами
Вже рік, як Надія Іванівна постійно мешкає в терцентрі. До цього вона мала можливість в ньому проживати тимчасово. 
Дуже подобається пані Надії, коли до них навідуються діти і розважають. Найчастіше приходять учні школи №2. Тут раді їм завжди. Гарний садочок біля будівлі радує Надію Іванівну своєю красою. Залюбки вона відвідує служби в тамтешньому храмі, які проводить отець Антон Борис.
— Мені тут добре, постійна увага, ще найголовніше — медичне обслуговування, — розповідає пані Надія. — На дозвіллі я читаю, бесідую з подругами, одна з них Тамара, завжди підтримує мою компанію.
У Надії Герасимчук є гасло: “Рух — це життя”.  А найважливіше, з її слів, бути чесним. Керівництво терцентру підготувало сюрприз для старожительки — буде вручена грамота, подарунок, грошова нагорода та квіти.
Здоров’я Вам, Надіє Іванівно, та світлого розуму, щоб могли й надалі усіх тішити своєю життєлюбністю.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
20:50 Чи змінювалася радіоактивність повітря, коли йшов «жовтий» дощ? 19:25 Смертельна ДТП у Нападівці: під колесами ГАЗу загинув 58-річний чоловік 17:15 Козятинчан запрошують на турнір дружин юних рятувальників-пожежних 15:23 Що вирішив Верховний суд у справі з ремонтом на Куликівського Від читача 16:59 Проект з кібербезпеки BRAMA запустили в Україні 15:16 Козятинська ЦРЛ отримала від МОЗ нові генератори 14:28 У Козятині визначили переможців І етапу дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» photo_camera 13:09 Минає два роки, як ворожа ракета вбила козятинського залізничника В'ячеслава Франчука 10:28 Синоптики попереджають про грозу 09:35 Де купити сумку та взуття в Козятині? Огляд кращих магазинів (партнерський проєкт) 08:12 Сьогодні може бути гучно — підриватимуть кар'єр 06:17 У гімназії № 9 пам’ятають загиблих воїнів і дякують живим
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up