Новий губернатор Вінницької області - хто він і що про нього кажуть

Новий губернатор Вінницької області - хто він і що про нього кажуть
Нещодавно Петро Порошенко приїхав у ВІнницю. Президент України представив нового губернатора Вінниччини - Валерія Коровія. Більшість вінничан підтримують нового губернатора. Ми знайшли і невеликий компромат на Коровія

Народився Валерій Коровій у Тростянецькому районі. Має економічну освіту. Починав свій трудовий стаж з учня токаря, потім працював економістом в колгоспі, далі – начальником планового відділу на Вінницькому міжгосподарському підприємстві по добуванню граніту.

На державній службі - з 1994 року: заступник голови Вінницького обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України, консультант організаційного відділу секретаріату Вінницької ОДА, завідувач інформаційно-аналітичним відділом секретаріату Вінницької ОДА, перший заступник начальника Головного управління з питань економіки  ОДА, начальник Головного управління економіки ОДА, заступник, а потім перший заступник голови Вінницької ОДА.

Рік працював головою наглядової ради ПрАТ "КМТ". А потім був заступником міського голови Вінниці, коли мерію очолював нинішній голова Верховної Ради.

Відео дня

Валерій Коровій одружений та має двох синів.

В той час, коли Коровій працював у КМТ, КРУ обвинувачувало в користуванні службовим авто під час відпустки. Ось що на це Валерій Коровій розповів журналісту газети «Реалії»:

- Зараз КРУ мене звинувачує в тому, що в період відпустки я користувався службовим автотранспортом. Да я, напевно, єдиний з усіх заступників, хто завжди їздив на особистій машині і ніколи не користувався службовою. А тут виходить, що, будучи в тижневій відпустці в Турціі, я у Вінниці на службовому авто роз'їжджав. Абсурд, це всі розуміють, але неприємно. Хоча якщо це все, що проти мене знайшли, можна лише посміхнутися і поспівчувати.

Але це ще не все, що ми дізналися компрометуючого про нинішнього губернатора.

Особа Коровія фігурувала у статі на сайті «Люстратор». В статті журналісти розслідували, які премії виписували собі вінницькі посадовці. Згідно документа, оприлюдненого в статті, в травні 2014 року Коровію виписали премію понад 5,5 тисяч гривень, що складає більше за його оклад.

А ще у ФБ Олександр Пілявський написав, що у 2004 році Валерій Коровій був одним із керівників виборчої кампаніїї Януковича на Вінниччині.

Вінницька активістка Таісія Гайда має хорошу загальну думку про нового губернатора.

Вінницька активістка Таісія Гайда має хорошу загальну думку про нового губернатора.

 
 

 

Взагалі у ФБ оцінюють нового губернатора більшість користувачів позитивно. Але, як зазначає вінничанин Роман Мельник, час покаже...

 
 
 
Руслан Штогрин

Призначення Валерій Коровій головою ОДА це вдале, але запізніле рішення для Порошенка. Він досвідчений і розумний чоловік, я переконаний, що на кожне питання в нього своя думка, а не донесена оточуючими помічниками та радниками фігня. Я думаю що Гройсман запрошуючи на роботу в міську раду Коровія робив це щоб слухати Валерія Вікторовича, а не наказувати йому, тому питання «людина Гройсмана» спірне, з таким же успіхом можна говорити, що Гройсман «людина Коровія». Комусь це призначення може подобатись а комусь ні, але більш кращої кандидатури у Вінницькій області в команди Порошенка просто не має. Тому вітаємо призначення нового Губера

Підготувала Ольга БОБРУСЬ 

 

 
 
 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • сват

    Новости


    НОМЕР: 11/263 НОЯБРЬ 2014

    Pilot_1 Израильских пилотов признали лучшими в мире

    Израильская армия является самой мощной на Ближнем Востоке, к такому выводу пришли ведущие военные эксперты.

    Согласно результатам исследования, опубликованным изданием Business Insider, второе место в рейтинге наиболее мощных ближневосточных армий занимает турецкая армия. За ней следуют армии Саудовской Аравии, Объединенных Арабских Эмиратов, Ирана, Египта, Сирии, Иордании, Омана, Кувейта, Катара, Бахрейна, Ирака, Ливана и Йемена.

    Израильская армия никогда не предпринимала попыток государственного переворота, в отличие от других армий Ближнего Востока. Из-за небольшого размера Израиля, армия может быстро мобилизовать свои резервы в относительно короткий период времени. Подготовка солдат лучше, чем в других странах.

    Эксперты отмечают, что у еврейского государства есть космический потенциал, новейшие истребители, беспилотники, высокие технологии и ядерное оружие, а уровень подготовки служащих ВВС Израиля невероятно высок. Кроме того, Крис Хармер, ведущий аналитик Института военных исследований, заявил, что пилоты израильских ВВС являются лучшими в мире.





    Kup_1США и Израиль могут продать «Железный купол» Польше и Украине

    Эффективность системы противоракетной обороны «Железный купол» во время операции «Нерушимая скала» пробудила интерес у американских военных. Пентагон выразил желание приобрести одну батарею, а если испытания пройдут успешно, то взять на вооружение еще несколько установок.

    Поначалу Соединенные Штаты не верили в успех израильской разработки и на первых этапах не вложили деньги в ее создание. Но после того, как она доказала свою эффективность, американцы передумали и проявили к «Железному куполу» большой интерес. Со временем США передали Израилю деньги на создание дополнительных батарей, которые были размещены в разных районах страны во время операции «Нерушимая скала».

    Помимо этого, уже существует договоренность о том, что Израиль и США начнут совместное производство «Железного купола» на американских военных предприятиях, что впоследствии поможет ЦАХАЛу в получении средств на систему ПРО уже из состава общей помощи, условием которой является приобретение товаров исключительно американского производства.

    Кроме того, в таком случае откроется возможность продавать батареи «Железного купола» дружественным странам, таким как Польша, Украина и Южная Корея, которые уже проявили интерес к израильской системе ПРО
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up