Об’єднаймося в люстрації влади! Створимо дієвий актив!

Об’єднаймося в люстрації влади! Створимо дієвий актив!
Влада Януковича всупереч закону приватизувала силовий сектор. Державні структури в особах керівників наполегливо імітували корисність справи. Закладаючи пряму залежність від олігархів Ахмєтова, Коломойського, Пінчука, Льовочкіна, Фірташа та інших відомих осіб, створився колапс в суспільстві.

Через безкарність, нечувану корупцію, невелика кількості людей хитрістю, жадібністю, злочинним розумом заволоділи значним капіталом. Утім, аж ніяк не дбали за сталий розвиток суспільства. Накопичений капітал перестав бути зразком у моральному плані, спричинив руйнацію моралі. Цінність посад визначалася можливістю красти із держрезервів. Брати хабарі та інше…
Війна, що гримить, горить, вбиває в Україні, являється прямим наслідком злочинної влади — деяким представникам якої не дали красти. Злочинно накопичені великі кошти дали їм можливість найняти терористів, озброїти їх зброєю масового враження, артилерією, танками.
Не складає виключення і наш Козятин. У нас нічого не зміниться до тих пір, поки не проведемо люстрацію влади. Законність набуття майна, коштів. Заборону перебувати при владі колишнім комуністам, хто тривалий час перебував при владі. 
Самооборона Козятина мала б бути саме тією люстраційною силою, що могла б об’єднати громаду. Розірвати корупційні схеми. Активність самооборони на місцевому рівні не висвітлюється. Можливо, поки що. Але що чекаємо?
Сьогодні в редакції відбудеться засідання громадської ради газети “RIA-Козятин”. Збираються активні жителі міста. Будуть визначені принципи діяльності ради нового складу та обговоряться найболючіші теми сьогодення. Зокрема питання мобілізації до військових формувань в контексті третьої хвилі, патріотизм в контексті мобілізації, публічний супротив мобілізації (запрошені представники військкомату). А також питання матеріальної допомоги та комплектації армії (запрошені керівництво військових складів, активісти по доставці допомоги в зону АТО).
Шановні козятинчани! Приблизно така моя  життєва позиція — дати поштовх в об’єднанні громади для відстоювання наших інтересів. Небайдужі до долі України патріоти, приєднуйтесь!

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (4)
  • Sofia

    Вся надія тільки на нашу козятинську Самооборону! Хлопці, робіть щось!
  • козятинець

    Пропоную очолити люстраційний комітет бувшому КРУ-шнику Кості (не знаю його фамілії), але був такий. Кажуть дуже розумний

    крот reply козятинець

    з сігналу
  • ккрот

    навести мориторинг аудит ринку Хитрого.За порушення тишити,сміття.Загромадження вулиці.Конфіскувати і виставити на аукціон.

    Це майно здобуте корупційно..
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up