Перемоги без віри не буде

Змінити все на користь наших дітей – основний пріоритет нової влади

За  часи незалежності України, наше суспільство, на жаль, не набуло віри в себе. Всі ми стали ще більше недовіряти один одному і перестали довіряти владі. Нам на відсотків 90 не говорять правду, а коли і говорять правду ми вже звикли що брешуть і не віримо. Дуже прикро,  що гроші стали відігравати абсолютно значну роль в нашому житті. Все за гроші. Починаючи з дитячого садочка і закінчуючи батюшкою на похоронах. За гроші навчання, за гроші робота, за гроші депутатство, за гроші посада мера, за гроші судове рішення і ВСЕ правди немає,  є гроші. Якщо Вам вдалося досягти чогось без грошей, то вже щасливий випадок і разом з тим в кого є гроші то їм можна все, їм   закони «не писані»,   Ми всі маємо змінитись самі і змінити наше суспільство. Прикладом для нас мають бути люди, які захищають Україну від російської агресії. В першу чергу це ВОЇНИ. Коли я думаю про них, то часто пригадую  ВОЇНІВ другої світової війни. В них була правда і ніхто і подумати не міг про щось непорядне чи про якісь гроші. Вони були взірцем для суспільства, його совістю. Я вірю  людям,  які захищають мене і мою родину, родини всього українського люду. На жаль  інколи чути про непорядне  відношення, особливо влади, до воїнів та їх родин, то землю надали за якихось умов, то взагалі нічого не надали. В даній ситуації  раджу міським  посадовцям та депутатам, візьміть в руки АК 47 і стрільніть чергою вгору, буде добре якщо залишитесь стояти на ногах. Влада зобов’язана шанувати воїнів та їх родини,  організувати  всебічну підтримку та допомогу їм. Ніяких роздумів та вагань, вони наш єдиний шанс  вибратися з невіри, з корупції, з байдужості та збудувати нормальну європейську  державу де поважають порядність, чесність, відповідальність, принциповість,  де поважають старих та немічних, дають можливості молодим та здібним і не за гроші.

Змінити все на користь наших дітей – основний пріоритет нової влади.

Слава Україні.

Відео дня

З повагою до громади

Михайло Висоцький. 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (11)
  • Анонім

    И что хорошего мы можем вспомнить из прошлого мерства? Арест заместителя за взятки, как мэр матюкал людей. Все.
  • Анонім

    Байбак возвращается! А вместе с ним Ищенко, Хаврук и Марченко... Пипец!
  • Анонім

    В мужика двi кримiнальнi справи на розглядi в київських судах. Ще одна справа в Козятинськiй мiлiцiї... I вiн збирається йти в мери? Навiть Гiвi вiдпочiває!
  • Грабовий Олександр

    вже був
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
19:01 Рятувальники Вінниччини провели акції з безпеки у Козятині photo_camera 18:55 Магазини одягу та взуття Козятина (партнерський проєкт) 17:56 «Непосиди» з Самгородка виступили на обласному фестивалі танцю «Dance Поділля» play_circle_filled photo_camera 16:39 У Козятини переселенців проконсультують з питань захисту прав та отримання допомоги Від читача 11:35 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 15:29 Козятин схиляє голову перед пам'яттю Чорнобильських героїв photo_camera 14:01 Віктор Щаблевський: «Нас за одну ніч всіх із Чорнобиля відправили» photo_camera 13:00 Козятин і Сестринівка стали локаціями пленеру «Кращий художник — 2024. Місця сили України» 11:00 Дарували козятинчанам екоторбинки з патріотичними малюнками 10:08 Минулої доби на фронті відбулося 114 бойових зіткнень — Генштаб 09:11 Цей день в історії, 26 квітня. Яке сьогодні свято, прикмети і забобони play_circle_filled 06:02 Лавка пенсіонерів, яйце невідомого птаха і дитяча гойдалка на стадіоні
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up