Подяка дітям-інвалідам організації "ДОМ"

Вони подарували власноруч зроблені ікони
Подяка дітям-інвалідам організації "ДОМ"

Коли у людини все гаразд, вона не задумується над суттю свого існування (на землі). Якщо виникають проблеми у сім’ї, проблеми із здоров’ям дітей, різних людей починають шукати пояснення цим ситуаціям і тоді згадують Бога, щоб він їм допоміг у вирішенні.
Особливо зараз, коли у нас в країні складна політична ситуація, війна на Сході, більше людей звертаються до Бога. Матері просять, щоб їхні діти повернулися живими, діти просять, щоб живими повернулися батьки. Священники благословляють наших воїні, які ідуть захищати країну, кожен із них зберігає чи то хрестика або іконку, які збережуть їх від ворожих куль. Але в житті є такий період, який зветься старість. В одних вона проходить у родинному колі, у інших одиноке (самітне). 

Для таких людей в стаціонарному відділені у Козятинському територіальному центрі, які що дивно відвідували не тільки інваліди. Вони подарували підопічним ікони, зроблені власними руками.

Тепер старенькі мають можливість помолитись, як колись коли вони проживали у власних домівках. В своїх молитвах вони просять здоров’я діткам-інвалідам, миру в Україні, дякують Богу, що їхня старість не самотня.

Відео дня

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні

Новини Козятина за сьогодні

20:50 Чи змінювалася радіоактивність повітря, коли йшов «жовтий» дощ? 19:25 Смертельна ДТП у Нападівці: під колесами ГАЗу загинув 58-річний чоловік 17:15 Козятинчан запрошують на турнір дружин юних рятувальників-пожежних 15:23 Що вирішив Верховний суд у справі з ремонтом на Куликівського Від читача 16:59 Проект з кібербезпеки BRAMA запустили в Україні 15:16 Козятинська ЦРЛ отримала від МОЗ нові генератори 14:28 У Козятині визначили переможців І етапу дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» photo_camera 13:09 Минає два роки, як ворожа ракета вбила козятинського залізничника В'ячеслава Франчука 10:28 Синоптики попереджають про грозу 09:35 Де купити сумку та взуття в Козятині? Огляд кращих магазинів (партнерський проєкт) 08:12 Сьогодні може бути гучно — підриватимуть кар'єр 06:17 У гімназії № 9 пам’ятають загиблих воїнів і дякують живим
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up