Розвідник Віталій повіз в АТО передачу від Козятина. Він дякує за теплі речі, харчі, листи. Пообіцяв повернутися живим

Розвідник Віталій повіз в АТО передачу від Козятина. Він дякує за теплі речі, харчі, листи. Пообіцяв повернутися живим
Стало доброю традицією у наших військових-земляків відвідувати “RIA-Козятин”, щоб подякувати за різного роду підтримку. Відомо, що завдяки благодійній допомозі городян стало можливим акумулювати в редакції теплі речі, білизну, постіль, взуття, продукти харчування, засоби гігієни, медикаменти тощо.

Останнім часом речі відправлялися на схід через волонтерів. Усі знають, що, завітавши до нас, ніколи вояки не виходять з пустими руками.

Так і сталося минуло неділі. Під час сортування речей, зібраних протягом тижня, завітав козятинець Віталій Ільчук. З дев’ятого жовтня він на війні в розвідроті. Дякуючи локомотивному депо (пану Шутову, працівникам колони пасажирського руху №3, маш.інструкторам Василю Кондрову та Анатолію Семенюку), він закупив необхідні засоби захисту та отримав допомогу коштами...
На запитання до Віталія, хто допомагає їм, відповів, що волонтери. 
— Війна без волонтерів — не війна! — сказав.

Відео дня

Данька, що сортував речі у редакції з активісткою “Бабусиної ради” Надією Моісеєнко. Він запитав у Віталія, усівшись у нього на колінах, чи страшно на війні...

Їх назвали Денеер та Леенер. Саме завдяки цим дівчаткам хлопці виживають під час обстрілів. Собаки відчувають заздалегідь небезпеку і починають зариватись  уземлю. І хлопці вже знають, що їм робити


 

Світлини з малюнками Інни Коренівської в роті розвідки

Школярка Інна зігріла серце
Як розповів газеті Віталій, одного разу їхав товариш з Козятина і привіз йому на передову передачу. Працівники військкомату передали Віталію таку необхідну річ, як машинку для підстригання (!).
Щасливим виявився той день. Ще він розгорнув привезені малюнки. З Козятина від учениці шк. №6 Інни Коренівської, яка малювала їх у центрі Дитячої творчості. Цю мить він не може забути — так зігріло серце і душу. Прибувши в Козятин всього на дві доби, він мав велике бажання побачитись з дівчиною. Але не вдалося зустрітися з Інною. Тому він через нас передав їй щиру подяку і пообіцяв по приїзду обов’язково потиснути руку школярці.
Адресна допомога козятинчан 
Порадившись з активістками “Бабусиної ради”, було вирішено, окрім підібраних теплих речей та ковдр, закупити для роти глибинної розвідки №52, в яку відправлявся наступного дня Віталій, подарунки-миколайчики. Що саме, вирішили разом з ним. Таким чином на схід відправились три сотні яєць, більше 7 кг сиру, пральний порошок та мокрі серветки. Повіз Віталик і листи наших козятинських дітей, малюнки та газети “RIA-Козятин”.

 Уже у вівторок ввечері він прислав смс: ”Таня, я все привіз, всі одягнені та нагодовані. Ми ВАМ дуже дякуємо”.
Козятинці, я передаю цю подяку всім небайдужим людям, які створюють активний тил і підтримують наших військових — синів, чоловіків, батьків, дідусів. Слава Україні!

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
09:35 Де купити сумку та взуття в Козятині? Огляд кращих магазинів (партнерський проєкт) 09:28 Синоптики попереджають про грозу 08:12 Сьогодні може бути гучно — підриватимуть кар'єр 06:17 У гімназії № 9 пам’ятають загиблих воїнів і дякують живим Від читача 13:44 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 21:19 «Маю знов проблеми. Гістологія показала передраковий стан гортані» 18:35 Звітні концерти у Козятинській дитячій музичній школі: поділилися фото виступів photo_camera 16:15 Куди йти навчатися Козятинчанам. Вступ 2024 (партнерський проєкт) 15:30 Жовтий дощ дістався Козятина. Фото-відео play_circle_filled photo_camera 14:12 Першими робитимуть вулиці з найбільшими ямами: у Козятині стартує сезонний ремонт доріг 13:04 Дефіцит в енергосистемі: на Вінниччині вводять графіки обмеження потужностей для підприємств 12:18 «Не вистачає грошей, щоб покупцям решту давати» 11:33 Латки на Куликівського скоро доведеться латати
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up