Субсидії в Козятині оформляють без проблем

Субсидії в Козятині оформляють без проблем
В понеділок зранку побувала в управління праці і соціального захисту населення, щоб оформити субсидію своїй мамі. Заздалегідь записалась на 18-те на 12.00 по телефону 2-19-86. Очікувала на величезну чергу і витрату часу. Але була приємно вражена, що людей зібралось біля дверей небагато

Побігла в пенсійний за довідкою про пенсію і тут на мене чекала приємина — потрібний документ отримала через хвилину. Рівно в назначену годину мене запросили в кабінет. Там заповнила анкету за дві хвилинки… і все!
Не такий страшний вовк, як його малюють! Ніяких проволочок та бюрократії. Все відбувається чинно, чемно і швидко.  
Довідково для читачів повідомлю, головне — мати паспорт та книжки комунальних послуг. Довідку про пенсію, до речі, навіть не обов’язково брати в пенсійному фонді. Відповідна база даних є і в управлінні. Якщо у вас прописані люди в квартирі, які не проживають, то необхідно з домовою книжкою з’явитися в кабінет №6. Там засідає комісія, яка визначатиме дійсність ситуації. Ще — тих, хто не записався на прийом також приймають! Існує жива черга. Під кабінетом в той час, коли я була, всього чекало троє людей. 
Як розповів газеті виконуючий обов’язки заступника керівника управління пан Мамчур, анкети також можна надсилати поштою вул. Вінніченка, 56. 

Під час прийому громадян працівниці управління Тетяна Миколаївна Андрійчук (на фото зверху) та Катерина Вітальєвна Коваль

Відео дня

Ваша Тетяна ЛОЗІНСЬКА

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up