У Козятині проходить акція “Євангелізація”

У Козятині проходить акція “Євангелізація”

Тривають цікаві заходи, організовані Церквою “Спасіння” (пастир Віра Глущенко). Це своєрідна “картонна Євангелізація”.

Служителі церкви доносять Слово Боже до людей фразами з Біблії, які написані на картоні. Ми поспілкувалися зі служителями церкви Тетяною Бідою та Леонідом Олешком, які розповіли, що це за акція і як довго вона буде проходити

— Ми Євангелізуємо перед Паскою, — каже пан Леонід. — Розповідаємо людям про це свято. Тому що багато хто святкує з алкоголем. У віруючих християн цього немає. Паска — це наш Христос, який помер за нас, за наші гріхи. Акція буде продовжуватися до самого Великодня.

За словами Тетяни Біди, служителі їхньої церкви організували своєрідні пости на зупинці, що біля магазину “Візит”, поряд з універмагом, в парку, біля училища тощо.   

Відео дня

— Як люди реагують? — запитали ми у віруючих.

— По-різному, — відповів Леонід Олешко. — У кожного різні методи сприйняття інформації. Хтось краще сприймає на слух, а хтось — візуально. Щоб донести людині істину, ми вирішили спробувати такий метод. Написали різні фрази з Біблії на картоні. Можливо, ця фраза “Для чого ти живеш?” колись у когось спливе перед очима і людина задумається: ”А для чого я живу?”. Через слово розповсюджується і Слово Боже.


Анна Бойко

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (5)
  • Анонім

    скоро для прохождения согласования о допуске твоему личному делу потребуется отметка «воцерковлен, ревностный прихожанин» :)

    Анонім reply Анонім

    Я і від попів бігаю: католицьких, греко-католицьких, православних розкольників та від багатьох православних ортодоксів.

    Анонім reply Анонім

    Зате такі церкви спасають алкоголіків кончених від погибелі на цьому світі і повертають доповноцінного життя

    Грабовий Олександр reply Анонім

    Даром не спасают.
  • Анонім

    ОСобисто я реагую бігом, тікаючи десятою дорогою від цих розносчиків бісівського кодла, котре являє собою так звана псевдоцерква лжеСпасіння.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up