У Козятині з’явилась нова група реальних волонтерів

У Козятині з’явилась нова група реальних волонтерів
На передову передали автомобіль

Козятинська громадська організація “Козятинська Асоціація учасників бойових дій та учасників АТО” здійснює волонтерську діяльність, суттєво покращує матеріально-технічне забезпечення добровольчих батальйонів в районі Пісок Донецької області. 
Як розповіла газеті Катерина ШЕВЧЕНКО (заступник голови ГО), минулої п’ятниці повернулися з передової волонтери асоціації Володимир Фурман, Анатолій Мазур та Віталій Шевченко. Їхня поїздка в зону бойових дій була напруженою і виглядала як бойова операція. Регіон, де вони перебували — один з найнебезпечніших у зоні АТО. 
Автомобіль LAND ROVER DISCOVERY вони доставили на передову. Отож кошти, які зібрали, використані з максимальною користю для бійців. До речі, такі автомобілі в бойових діях використовують бійці НАТО. На логотипі авто розміщена назва нашого міста "Козятин". Прийняв машину в Пісках боєць-козятинчанин, командир першої штурмової роти ДУК Правий сектор псевдо “Подолянин”. Отож у роті відтепер є ще одна одиниця надійного транспорту. Автотранспорт оснащений буксировочною лебідкою з електроприводом, довжиною тросу 30 м, за допомогою машини можна транспортувати з поля бою поранених, пошкоджену техніку, не ризикуючи життям бійця.
Відбулася і утаємничена місія у волонтерів, яка не підлягає. розголосу.  В загальних рисах - на саму предову в гирло війни з волонтерами прибула дружина одного із бійців Правого Сектора, що являєьться нашою землячкою.
Особливо воїни вдячні за можливість поспілкуватися з представниками Козятинської асоціації учасників бойових дій та учасників АТО, що передавали автомобіль. Враження козятинських волонтерів були неймовірно емоційними, так як побували під обстрілом і навіть взяли участь у бойовій операції — за допомогою лебідки привезеного автомобіля евакуювали з поля бою пошкоджений наш автомобіль по типу УАЗ. Це заслуговує особливої поваги — мужність волонтерів.
Бійці з передової висловлюють щиру подяку за фінансову підтримку Володимиру Фурману, Миколі Кирилюку, Анатолію Мазуру, Віталію Шевченку, Євгену Кучеру, Мар’яну Боровському, Олегу Боровському, Володимиру Шаленому, В’ячеславу Склярову, Валентину Пилипенку, Василю Павлюку, Олександру Гунькову, Володимиру Бабію, Олександру Біденку, Роману Маліцькому.
Подяка за надання дизпалива Олександру Круглому, Оксані Пудайло та Івану Цьомі.
Продукти харчування для воїнів надали та приготували Клавдія П’явка, Ольга Пірогова, Тетяна Чудновець, Олена Іванчук, Віктор Сагайда та Катерина Шевченко.

Відео дня

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (6)
  • Ekaterina Shevchenko

    Молодці всі, хто хоче допомогти і особливо допомагає! Беріть приклад з таких людей!!! Загальними зусиллями можна досягати значних результатів!
  • сват

    сват 27.02.2015 11:12 з України

    Треба почати акцію ,,ЗАШУГАЙ Г,.

    Анонім reply сват

    Добре що вони а принципі не бідні.почитав список та всі бізнесмени і це радує ..
  • Анонім

    Які молодці!!!

    Анонім reply Анонім

    Дуже поважаю всіх волонтерів, особливо, коли вони об'єднуються!

    сват reply Анонім

    Сила Українців в єдності
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
15:35 «Нехай наші «пташки» допоможуть ефективніше нищити ворога на Донецькому напрямку» 14:13 Дощі та сильний вітер: завтра Україну накриє активний циклон із півдня play_circle_filled 12:55 Козятинчанам безкоштовно обмінювали поліетиленові пакети на модні «екоторбинки» play_circle_filled 11:19 Дошку пам’яті загиблих Героїв будуть добудовувати Від читача 13:44 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 10:14 На Козятинщині зростає захворюваність на кашлюк. Вже захворіло сім дітей 10:05 Робота у Козятині: свіжі вакансії від козятинських компаній 09:44 Створили цех запаювання продуктових пакетів, копіюючи технології з інтернету 09:20 Козятинська ЦРЛ отримала дві тонни допомоги. Це крупи, борошно, олія для харчоблоку 07:56 Вітер повалив дерева. В Козятинській громаді теж photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up