У місті побували айдарівці

У місті побували айдарівці
Воїни відвідали учбові заклади та провели уроки мужності

Воїни третьої Афганської роти батальйону "Айдар" 
підполковник Олексій Кривоносов і майор Юрій Шкіряк побували минулого тижня в Козятині. Героїв Майдану і АТО привітно зустріли в другій Козятинській школі, школі-інтернат-гімназії, залізничному училищі. 
В інтерв'ю газеті "RIA-Козятин" Олексій розповів, що їхня позиція - це прозора правда — не допустити заворушень та безладу в країні. 
— Ми хочемо допомогти людям навести стабільність в Україні, - сказав айдарівець. - До влади рвуться колишні регіонали, підключаються бандитські угруповання, обурюють і підкуповують народ, тиснуть на виборців. 

Зі слів Олексія, зараз в країні розвелося багато сепаратистів. 
Воїни закликали бути пильними і гранично уважними в своєму виборі депутатів. Козятинчанам вони пообіцяли утримати позиції в районі АТО, не дати російським військам вторгнутися в глиб нашої країни. 

- Ми будемо відстоювати наші кордони до переможного кінця, - констатував Юрій Шкіряк. - Основна мета приїзду - збір гуманітарної допомоги нашим воїнам, які знаходяться в районі воєнних дій, а також пораненим у госпіталях.

Відео дня

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
17:56 «Непосиди» з Самгородка виступили на обласному фестивалі танцю «Dance Поділля» play_circle_filled photo_camera 16:39 У Козятини переселенців проконсультують з питань захисту прав та отримання допомоги 15:29 Козятин схиляє голову перед пам'яттю Чорнобильських героїв photo_camera 14:01 Віктор Щаблевський: «Нас за одну ніч всіх із Чорнобиля відправили» photo_camera Від читача 11:35 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 13:00 Козятин і Сестринівка стали локаціями пленеру «Кращий художник — 2024. Місця сили України» 11:00 Дарували козятинчанам екоторбинки з патріотичними малюнками 10:08 Минулої доби на фронті відбулося 114 бойових зіткнень — Генштаб 09:11 Цей день в історії, 26 квітня. Яке сьогодні свято, прикмети і забобони play_circle_filled 06:02 Лавка пенсіонерів, яйце невідомого птаха і дитяча гойдалка на стадіоні 20:50 Чи змінювалася радіоактивність повітря, коли йшов «жовтий» дощ? 19:25 Смертельна ДТП у Нападівці: під колесами ГАЗу загинув 58-річний чоловік
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up