Вінницький клінічний госпіталь інвалідів війни має суперовий персонал

У грудні 2014 року по путівці лікувався в госпіталі для інвалідів війни. Біля входу госпіталю з лівого боку барвисто оформлений металевий Герб України, заввишки напевно чотирьох метрів і поруч флагшток такої ж висоти. На ньому хрест

Державний жовто-блакитний прапор України. На арці найменування госпіталю, точно так як вказано мною в заголовку. Приймальне відділення з торця госпіталю,  їдеш на машині вздовж паркану, а він пофарбований жовто-блакитною фарбою протяжності понад 150 метрів.
Ось так Валерій Бабічук любить Україну - свою Україну. Як писав Т.Г. Шевченко:
Свою Україну любіть,
Любіть її... Во время люте,
В останню тяжкую минуту
За неї Господа моліть...

Неврологічне відділення госпіталю, це особливе - тут лікують все: нерви, серце, печінку, суглоби і що головне — мізки. Керує відділенням лікар Наталія Кацюк. Вона знає свою справу дуже добре. Лікують фронтовиків лікарі Тетяна Сімнюха, Ілля Болондюк і Любов Комлук. Їм спасибі за це.
Медперсонал неврологічного відділення уважний і свої обов'язки виконує своєчасно. Це медсестри Наталія Головенко, Алла Покотіло, Ольга Володимирівна, Інна Вікторівна, Оксана Анатоліївна, Оксана Миколаївна, Олена Володимирівна, Наталія Анатоліївна, старша медсестра Алла Слободянюк, сестра господиня Тетяна Рибак, прибиральниці Тетяна Миколаївна, Олена Василівна, Ніна Миколаївна.
Особисто мене різні роки лікували урологи Сергій Павлюк і Сергій Ботовський. Їм величезне спасибі. Завідувач хірургічного відділення Олег Воровський на прийомі сказав так: "Не заважає, не болить, значить нічого не треба робити, так краще."
У госпіталі відмінні фахівці кардіолог Анатолій Рандін, вічком відділення Інна Володимирівна, Світлана Валеріївна, старша медсестра Павлівна (як звати — забув, мені ж 93 роки).
Всім працівникам Вінницького госпіталю величезне спасибі і подяка від ветеранів, які полікувались і поправили своє здоров'я, завдяки чому продовжують жити на цій благо- Землі, яка називається Україна.

Підготував   Георгій АКОПОВ, голова ради ветеранів війни та праці Козятина, почесний ветеран України

Відео дня

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up