Водій “сімки” не зупинився другокласнику

Хлопчик пішов пішки з вулиці Київської до другої школи…Морозом, по жвавій трасі…

 

І знову на слуху тема культури перевізників та якості обслуговування водіїв.
Цього разу відзначився не з доброї сторони водій “сімки” Юрій. Він не зупинився і не взяв семирічного Дениса в автобус. За словами матері хлопчика, коли вона дізналася про це та запитала у винуватця: “Чому? Як так?”, у відповідь почула нецензурну лайку та заперечення.
Така неприємина сталася у день, коли позначка на термометрі опустилося до мінус 10.
— Як зазвичай, відправила сина до школи, — каже мати Ольга Дробут. — А коли пішла до магазину за хлібом, від продавців дізналася, що він пішов пішки. Мій син ходить у другий клас в другу школу. Щодня він їздить автобусом №7. За проїзд не платить. А старша донька, яка навчається в сьомому класі, платить. Хоч і має посвідчення, що вона з багатодітної родини...
Свідки цієї ситуації розповідають, що коли о пів на восьму ранку автобус під’їхав до зупинки, людей там не було. Був лише школярик Денис. Автобус перед ним не зупинився. Денис ще довго біг, доганяючи маршрутку, але все марно. Вона поїхала далі.
— Подібна ситуація, але вже з моєю донькою, трапилася минулої зими, — продовжує пані Ольга. — Тоді водій “сімки” висадив її на півдорозі. Мотивуючи це відсутністю грошей у кишені. Де ваша совість? Чому взагалі наша влада не зробить для школярів менший тариф на проїзд. Хоча б на половину. Знаю, що діти, які навчаються в інтернаті, платять по 1,50. 
Після всього цього жінка написала заяву-скаргу на перевізника та водія до міської ради.
Відповідь стосовно цієї ситуації  заступника начальника управління житлово-комунального господарства Михайла Комара:
— Ми взяли від водія пояснення. Виписали попереждення. Я дав припис і направив його перевізнику, який на зборах колективу все вияснить. З водієм проведено профілактичну роботу. Взагалі цей водій проробив на автобусі вже тридцять років і такого випадку не було. Це вперше. Пообіцяв, що більше таке не повториться.

Підготував Максим ІСКРА

Відео дня

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
20:50 Чи змінювалася радіоактивність повітря, коли йшов «жовтий» дощ? 19:25 Смертельна ДТП у Нападівці: під колесами ГАЗу загинув 58-річний чоловік 17:15 Козятинчан запрошують на турнір дружин юних рятувальників-пожежних 15:23 Що вирішив Верховний суд у справі з ремонтом на Куликівського Від читача 16:59 Проект з кібербезпеки BRAMA запустили в Україні 15:16 Козятинська ЦРЛ отримала від МОЗ нові генератори 14:28 У Козятині визначили переможців І етапу дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» photo_camera 13:09 Минає два роки, як ворожа ракета вбила козятинського залізничника В'ячеслава Франчука 10:28 Синоптики попереджають про грозу 09:35 Де купити сумку та взуття в Козятині? Огляд кращих магазинів (партнерський проєкт) 08:12 Сьогодні може бути гучно — підриватимуть кар'єр 06:17 У гімназії № 9 пам’ятають загиблих воїнів і дякують живим
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up