Звернення до громадян Козятина і району

Звернення до громадян Козятина і району
Майже 5 місяців ми бачимо по телебаченню, як українці, проживаючи в різних країнах світу, активно і масово виступають проти агресії Росії на Україну.

Проти знущань та вбивств мирних жителів сходу України, наших дітей-воїнів, які захищають свою землю від агресора, що знищує підприємства, руйнує жилі будівлі, грабує торговельні  мережі, підриває мости і залізничні колії. Ми бачимо, як одна “людина” - Путін - зробила ворогами ще вчора дружні народи України і Росії. І тепер на диво 84% росіян підтримують агресію Путіна проти нашої країни. А ми спокійно сприймаємо цю інформацію з телепередач у своїх квартирах, в яких є вода, світло, каналізація, хліб на столі навіть у цей важкий період. Ніби це діється десь, а не на нашій землі. Ми забуваємо про те, що в будь-яку годину в нашому спокійному житті все може раптово змінитись - коли не стане води, тепла, хліба... 
Чому за нас борються мільйони наших земляків за кордоном, а ми вважаємо, що наша хата скраю?
Напевне тому, що спимо спокійно. Одержуємо пенсію, зарплату. Але цей спокій вмить може змінитись з наслідками, які є на сході України і щось змінити вже буде пізно. Реальністью є те, що 4 місяці тому ви не могли уявити, що Росія піде війною на Україну.
Тому, шановні козятинці, ми звертаємося до вас —  поки не пізно, вийдемо всі сім’ями з дітьми, батьками, друзями, сусідами на нашу площу Героїв Майдану, на наші вулиці всім районом з мирним протестом проти агресії Путіна.
Щоб він забрав своїх найманців, військову техніку і дав нам спокій на нашій землі. Ми у себе дома будемо самі будувати своє майбутнє. Майбутнє для наших дітей. 
Думаємо, що нас, козятинців, підтримає вся область, вся Україна. І тоді росіяни побачать, що ми — мирні люди. Ми не пішли воювати на чужу землю. Ми захищаємося від ворога, який прийшов на нашу землю. Ми хочемо миру і спокою для будівництва кращого життя. 
Слава Україні!


Оргкомітет мирного протесту проти агресії Путіна
Тетяна ЛОЗІНСЬКА, головний редактор газети “RIA-Козятин”
Василь МОРДЮК, пенсіонер-залізничник
Володимир АВРАМЕНКО, пенсіонер-залізничник
Наталія ЩЕРБИНА, мати двох дітей

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (3)
  • :-)

    Те кому ненужна Украина пускай едут к Путину , но без нашей земли их там ждут. Мы их не держем но они нас держатся как вош кожуха !!!!!!!!
  • Ё

    Татьяна Лозинская не правы!!

    Вы воюете против украинцев и в этом вся ошибка.

    Донбасс искренне ненавидит Киев и вас ((((

    Ваш уклад - сельских жителей обманутых Киевом.

    ПАРАшенко обычный олигарх+Коломойский +Ахметов+

    сволочь Кучма с его зятем. Остановитесь и подумайте головой а не лопатой.

    С уважением к вашему образованию__ )) Крым.

    крот reply Ё

    Донбас це я а тобі свого голосу не давав.Про росію якби там було добре то їх національний ріст йшов на міліони і російн булоб хочаб як бангладешців.а так все менше і менше.70 проц.росіян готові виїхати будь куди.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
19:16 Військові, які розстріляли поліцейських на Вінниччині, перевозили 100 гранат та 25 тисяч патронів play_circle_filled 17:25 Під час бою отримав поранення несумісне з життям: минає рік, як загинув Герой Владислав Сохинчук 15:35 «Нехай наші «пташки» допоможуть ефективніше нищити ворога на Донецькому напрямку» 14:13 Знову дощі та сильний вітер: завтра Україну накриє активний циклон із півдня play_circle_filled Від читача 13:44 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 12:55 Козятинчанам безкоштовно обмінювали поліетиленові пакети на модні «екоторбинки» play_circle_filled 11:19 Дошку пам’яті загиблих Героїв будуть добудовувати 10:14 На Козятинщині зростає захворюваність на кашлюк. Вже захворіло сім дітей 10:05 Робота у Козятині: свіжі вакансії від козятинських компаній 09:44 Створили цех запаювання продуктових пакетів, копіюючи технології з інтернету 09:20 Козятинська ЦРЛ отримала дві тонни допомоги. Це крупи, борошно, олія для харчоблоку 07:56 Вітер повалив дерева. В Козятинській громаді теж photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up