Звернення до Президента жінки з Козятина

По причині ухилення від виконання прямих обов’язків при здійсненні припису виконавчого листа, працівники державної виконавчої служби не можуть правильно скласти лист і переадресувати його по місцю роботи відповідача. Результат — дитина рік без належного фінансового забезпечення. Мати доведена до відчаю.

Протягом останнього року особисто я безпосередньо постійно стикаюсь з захистом прав пересічних українців. Чітко видно, що пересічний українець не захищений правом і свободою громадянина. Навіть забезпечений громадянин має проблеми і вирішує їх тільки корупційним шляхом — блат, знайомство, хабар.

На сьогоднішній день незахищені верстви населення взагалі позбавлені юридичного правового захисту. Скрізь в державних наглядових органах їм кажуть: “Іди до суду і там захищай свої права”. А де взяти кошти і як захистити свої права жінці (в силу обставин одинокій), що працює і отримує мізерну зарплатню? В суботу і неділю суди не працюють. У неї немає грошей на білет, щоб доїхати до суду. Як мати, вона думає - потратити ці гроші на возню з чиновниками, чи купити дитині носочки, печиво, молочко…

Розглянемо ситуацію на долі однієї жінки і її дитини — як свавілля і бездіяльність чиновників, наділених державою представницьких функцій, довели сім’ю Олени Пилипчук (що виховує сама 13-річну Тетянку після розлучення) до відчаю.

Відео дня

Так сталося, що сім’я розпалася. Рішенням суду 14.08.2014р. між батьками було визначено розірвання шлюбу та стягнення аліментів з батька дитини.

Нічого не віщувало проблем. Батько офіційно працює. Платити аліменти погодився. А проста функція переадресації виконавчого листа про стягнення аліментів по місцю роботи не виконується. На протязі майже року! (?!)

 

Стверджую — причина тут тільки одна. Халатне відношення виконавчої служби до своєї роботи. І в їх діях вбачається злочин з обтяжуючими обставинами правового нігелізму, відсутності захисту прав дитини, недотримання вимог постанови суду.

 
Коментарі (10)
  • Анонім

    f а вона а вона.Такая
  • Анонім

    Немає за державними чиновниками ніякого контролю. Порошенко займається тільки особистим збагаченням. Рівень держави визначається комфортністю рівня життя пересічних громадян, саме такоі жінки.

    Анонім reply Анонім

    і не було в Україні

    характерник-танкіст ЗСУ UA reply Анонім

    Анонім reply характерник-танкіст ЗСУ UA

    сумна лірична.

    Анонім reply Анонім

    Пане при -президент украіни.Вся державна служба як і ви і ваша родина отримує незаконні прибутки добуті злочинним шляхом,Ви як президент через корпорацію рошен,а

    Анонім reply Анонім

    Ай яй яй.

    Анонім reply Анонім

    Не ай а різати

    характерник-танкіст ЗСУ UA reply Анонім

    Нігілізм — заперечення цінностей або заперечення установлених суспільством норм, принципів, законів, авторитетів.

    Анонім reply характерник-танкіст ЗСУ UA

    ну повний пездець.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні

Новини Козятина за сьогодні

14:00 Як сортувати пластик правильно — розповідає експертка 13:08 З Меморіального комплексу у Козятині викрали поминальну лампадку. Злодія впіймали 12:00 Постраждали всі блоки на Ладижинській ТЕС: повідомили наслідки ракетної атаки 22 березня 11:10 Сьогодні в області через сильний вітер підвищений рівень небезпеки. Буде сухо та сонячно Від читача 18:11 Щодо зборів ГО "Джерело" 10:15 Не вистачає кілька тисяч гривень на комплекти одягу-трансформера для поранених photo_camera 09:08 Глуховецький ліс повертають у власність Вінницької обласної Ради 08:37 «Тарифи в дію ще не ввели. Та розрахунок поданий на затвердження в ЖКГ» 19:04 Поділилися фото, як на території Козятинського ліцею №7 наводили лад photo_camera 18:19 Запідозрив гостя у крадіжці свійської тварини і штрикнув йому ножем в плече та груди 17:26 Вибухонебезпечно: у Панасівці знайшли артилерійський снаряд 15:14 Вибираємо кросівки для щоденного носіння: на що треба зважати (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up