На КІБОРГА з Марківців напав Мафік з Козятина .Відбувся бій інтелекту влади та місцевого Українця.

По фен-шую голова рай-ради Козятинського району Віктор Слободенюк мав би йому допомагати.А він викликав поліцію які по  КПК УКРАЇНИ прийняли заяву.Провели огляд місьця пригоди.

Питання що з цього вийде,нам не відомо.Але я як цинічний бандерівець добра від цієї влади не шукаю і не чекаю. І Ви не чекайте.Навіть через пролиття ворожої крові,він не забеспечив себе від нападу голови місцевої районної ради. Від кайданків місцевого національно-українського невільництва.

По війні він створив родину. Богдав дитину . Щоб він зажив у своїй вільній світлині ( хаті у славі на волі).Але приїхав голова районної ради ,щоб принизити спаплюжити знищити його дух. Пригнобити молоду родину. 

  До відома.

   Має бути суд над корупціонером В.Слободенюком.Приходь до суду 12.10.2017 року.в 14.30.гуртом громадою будем вимагати справедливого суду.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (2)
  • Саша Субота

    Такі дебіли як мафік-опущений своїми діями вбивають найважливіше;- довіру людей до державної влади всіх рівнів Юрчишин Оркуша прокурор нач поліції-району--колонізували власний народ!!!Внутрішня колонізація-це крах для держави! Ви--- інтелектуальні імпотенти!!!
  • козятинець

    Це надзвичайна подія .трагічніша ніж події в Калинівці.

    Це привід до повстання.Проти прокурорів,поліції,СБУ.Тай  президента України.

    Заяви отримали всі без винятку,але не депутат Юрчишин,голова райдержадміністрації Оркуша.прокурор ,начальник СБУ забили ху..Хоча я ладен їх бачити на колінах перед кіборгом і молити прощення.Хочу замітити ми дали спеціально витримку непублікували матеріали.І мої сподівання помножилитсь на ненавість до влади як ворогів Української нації.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
08:12 Сьогодні може бути гучно — підриватимуть кар'єр 06:17 У гімназії № 9 пам’ятають загиблих воїнів і дякують живим 21:19 «Маю знов проблеми. Гістологія показала передраковий стан гортані» 18:35 Звітні концерти у Козятинській дитячій музичній школі: поділилися фото виступів photo_camera Від читача 13:44 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 16:15 Куди йти навчатися Козятинчанам. Вступ 2024 (партнерський проєкт) 15:30 Жовтий дощ дістався Козятина. Фото-відео play_circle_filled photo_camera 14:12 Першими робитимуть вулиці з найбільшими ямами: у Козятині стартує сезонний ремонт доріг 13:04 Дефіцит в енергосистемі: на Вінниччині вводять графіки обмеження потужностей для підприємств 12:18 «Не вистачає грошей, щоб покупцям решту давати» 11:33 Латки на Куликівського скоро доведеться латати 10:00 У Безіменному відкриють меморіальну дошку на честь Героя Вадима Янчука 09:09 Збирають підписи аби присвоїти звання Героя України (посмертно) солдату-навіднику Анатолію Федорцю
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up