РУХ БАГАТОВАНТАЖНИХ АВТОМОБІЛІВ ДОРОГАМИ РАЙОНУ – КОНТРОЛЮЮТЬ

На виконання розпорядження голови Козятинської районної державної адміністрації від 14.07.2016 р. №232 «Про заходи щодо збереження автомобільних доріг загального користування місцевого значення та обмеження проїзду великогабаритних та великовагових транспортних засобів» представниками дорожньої інспекції розпочато чергування на автомобільній дорозі Білопілля-Вівсянники в районі сіл Самгородок та Вівсянники.

Голова райдержадміністрації Олег Оркуша поставив чітке завдання: законодавство має дотримуватися, і неприпустиме навантаження на одну вісь більше 7 тонн.

Особливо зацікавленими є громади району, де проводяться ремонтні роботи доріг. Щоб не допустити пошкодження асфальту, активну участь у збережені доріг беруть сільські голови, депутати сільських рад, активісти допомагаючи працівникам поліції.

Шановні водії! Дотримуйтеся законодавства та не навантажуйте свої авто понад дозволеної норми! Адже всім приємно їздити по дорогах, які в гарному стані, а для цього дороги треба.

Відео дня

Прес-центр РДА 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
14:00 Через бойові дії є знеструмлення у Вінницькій області 13:39 Перехід на літній час 2024: коли і куди переводять годинники в Україні 13:00 Презентували нову пісню і збирали гроші в гранатомет photo_camera 12:00 Масований удар 29 березня: ППО знищила 84 ракети і дрони з 99, якими атакувала рф photo_camera Від читача 18:11 Щодо зборів ГО "Джерело" 11:13 Як відбувається відкликання міського голови за народною ініціативою 10:10 Найкращий сонцезахисний крем для обличчя з SPF 50: як правильно вибрати (Новини компаній) 09:49 Цей день в історії, 29 березня. Яке сьогодні свято, прикмети і забобони 08:37 Ворог вночі атакував Вінниччину. Є влучання в приватний будинок 19:34 Загинув при виконанні бойового завдання. Минає річниця, як ми втратили Героя Богдана Жмуцького 18:05 У Залізничному біля трансформатора знайшли гранату. Вона виявилася іграшковою 16:00 «За що сваритися, що селянина нагнули?» 15:40 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:16 Сорок хвилин розглядали одне питання, а тоді зі скандалом розійшлися 14:53 «Поки у дітей весняні канікули і вони кайфують, вчителі дружно працюють по благоустрою селища» play_circle_filled
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up