Мерседес козятинського мажора врізався в "швидку". Є постраждалі

Мерседес козятинського мажора врізався в "швидку". Є постраждалі

22 лютого 2018 року поблизу села Сосонка Вінницького району зіткнулись чотири автомобілі. В одному з них був (водій "мерса") — не зовсім тверезий наш мажор-земляк, син першої особи району

«На автодорозі Житомир - Могилів-Подільський зіткнулись «ВАЗ 21099», «Рено», «Мерседес» та автомобіль швидкої допомоги», - повідомляють в поліції.

За інформацією слідчого управління, близько 22 лютого 7.50 на дорозі Вінниця – Калинівка біля повороту на с. Сосонка водій автомобіля «Citroen» з’їхав з дороги та зіткнувся з дорожнім знаком. У цей час водій автомобіля «Рено» допустив зіткнення з «ВАЗ 21099», який виїжджав з другорядної дороги. Для надання допомоги водію «ВАЗу» люди викликали швидку допомогу.

 

Відео дня

На дане ДТП, в якому зіткнулись "ВАЗ" і "Сітроен",  виїхала бригада швидкої допомоги №8. Під час виконання своїх професійних обов’язків, на великій швидкості в карету швидкої допомоги в’їхав автомобіль "Мерседес". В результаті зіткнення , постраждали попередньо травмовані люди і працівники швидкої медичної допомоги. 

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
19:25 Смертельна ДТП у Нападівці: під колесами ГАЗу загинув 58-річний чоловік 17:15 Козятинчан запрошують на турнір дружин юних рятувальників-пожежних 15:23 Що вирішив Верховний суд у справі з ремонтом на Куликівського 15:16 Козятинська ЦРЛ отримала від МОЗ нові генератори Від читача 16:59 Проект з кібербезпеки BRAMA запустили в Україні 14:28 У Козятині визначили переможців І етапу дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» photo_camera 13:09 Минає два роки, як ворожа ракета вбила козятинського залізничника В'ячеслава Франчука 10:28 Синоптики попереджають про грозу 09:35 Де купити сумку та взуття в Козятині? Огляд кращих магазинів (партнерський проєкт) 08:12 Сьогодні може бути гучно — підриватимуть кар'єр 06:17 У гімназії № 9 пам’ятають загиблих воїнів і дякують живим 21:19 «Маю знов проблеми. Гістологія показала передраковий стан гортані»
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up