Асфальтного Козятинського королька зловили п'яним

Асфальтного Козятинського королька зловили п'яним

З'ясувалося, що поліція — не його піддані. Голова райради зранку наступного дня спасав кума. Того, що рульовий нацменшини армянської народності в Козятині

Перебуваючи в неадекваному стані 4 травня 2018 року за кермом своєї автівки, відомий  в місті спеціаліст по дорожньому покриттю рухався по дорозі в районі ПРБ. Зачепив два автомобілі. Події розгортались стандартно. Спочатку зупинили потім: "Я Ашот!" Згодом: "Я кум Мафіка!" Ще трохи пізніше — гроші. Намагання дати хабар не увінчалися успіхом. Працівники поліції затримали порушника, склали протоколи і відправили горе-водія в лікарню. Машину було вилучено і поставлено на штрафмайданчик.

Оскільки водій — авторитетний в Козятині і на своїй машині не бачив землі, йому завжди все сходило з рук. А тут він зрозумів, що "наїхали". Спробував відкупитись, підкупити поліцейських. Не проконало. Давав все, що мав в кишені. Діяв по-маланськи, аж ніяк, як авторитет і кум Мафіка. По-барижному: сто, а потім двісті, а потім 250 баксів. Більше ставку не піднімав. Але ця нова поліція в той день на тому місці, в ту годину  не повелась — хабара не взяли. Тепер Ашот з кумом кажуть, що дають тисячу баксів. Шукають рішалово. Правда, більше скиглять: "Лєший попутав, дядьку пане Швець (начальник козятинської поліції), пробачте". Посунули до начальника поліції всі — депутати району, області, голови сільрад, з кими був добрий деребан. Народу — потіха. Перший раз такого козирного за п'янку притягнуть до суду.

Яка тактика правильніша? Бути кумом Мафіка, возити тисячу баксів у кишені? Мати кума, який не бухає, дати йому 500 гривень за трудодень? Кліпати очима, давити на жалість? Можливо, у громади є свої варіанти? Пригода є, трагедії не сталось, поліція правильно присікла її появу. Оце і є профілактика, або перший обов'язок поліції, або професійне призначення.

Відео дня

P. S.   Про те, що Ашот — кум Мафіка, знають всі. Штаб Козятинських партизан знає дещо й інше про кримінальні дії в Марківцях. У інтересах Мафіка саме він їх організував, намагаючись зашугати родину атошника.

Станом на сьогодні, адміністративна справа по Ашоту поліцією кваліфікується вже як злочин. Проходить досудове слідство з перспективою з обвинувальним висновком потрапити в суд. Інтрига, що Ашот загримить в тюрму, мало ймовірна. Скоріше, домовляться, підпишуть угоду. Як свідчить практика по хабарю, закон, як дишло — куди повернув, туди і вийшов. Але американських доларів тут ляже чимало. Не відомо, в чиї кишені, але ляжуть точно.Тільки, хто розкаже, хіба Бог - але він зазвичай слухає. А от, якщо нечистий когось поплутає, то точно будемо знати.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
21:19 «Маю знов проблеми. Гістологія показала передраковий стан гортані» 18:35 Звітні концерти у Козятинській дитячій музичній школі: поділилися фото виступів photo_camera 16:15 Куди йти навчатися Козятинчанам. Вступ 2024 (партнерський проєкт) 15:30 Жовтий дощ дістався Козятина. Фото-відео play_circle_filled photo_camera Від читача 13:44 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 14:12 Першими робитимуть вулиці з найбільшими ямами: у Козятині стартує сезонний ремонт доріг 13:04 Дефіцит в енергосистемі: на Вінниччині вводять графіки обмеження потужностей для підприємств 12:18 «Не вистачає грошей, щоб покупцям решту давати» 11:33 Латки на Куликівського скоро доведеться латати 10:00 У Безіменному відкриють меморіальну дошку на честь Героя Вадима Янчука 09:09 Збирають підписи аби присвоїти звання Героя України (посмертно) солдату-навіднику Анатолію Федорцю 08:08 «Дикі кабани» вибороли «бронзу» у районному етапі зі спортивного орієнтування photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up