Близько мільйона гривень збитків: судять підрядника, якого обрали ремонтувати Куликівського

Близько мільйона гривень збитків: судять підрядника, якого обрали ремонтувати Куликівського
  • Імовірно, мільйон гривень збитку завдав козятинській міській раді підприємець, наймані працівники якого ремонтували дорогу та робили велодоріжку в Козятині.
  • Сьогодні, 20 червня Вінницький апеляційний суд змінив йому запобіжний захід: з особистого зобов'язання – на домашній арешт.

Про це повідомляє Пресслужба Вінницького апеляційного суду 

Сьогодні, 20 червня Вінницький апеляційний суд частково задовольнив апеляційну скаргу прокурора та ухвалив застосувати стосовно підозрюваного у службовому підробленні та привласненні, розтраті майна або заволодінні ним шляхом зловживання службовим становищем — домашній арешт із 22.00 до 06.00.

Додають, що до цього Козятинський міськрайонний суд обрав підозрюваному як запобіжний захід особисте зобов’язання, з чим і не погодилася сторона обвинувачення.

Відео дня

Підозрюють же чоловіка в тому, що він нібито заволодів бюджетними коштами, виділеними на капітальний ремонт дороги та тротуару з влаштуванням велодоріжки у Козятині на Вінниччині. За версією слідства, у документи підприємець уносив неправдиві дані про фактичний розмір зарплатні своїх підлеглих: частину отриманих бюджетних коштів виплачував найманим працівникам, а решту залишав собі.

Як повідомив на судовому засіданні адвокат підозрюваного, розбіжності у документах є, але розмір матеріальної шкоди Козятинській міській раді не встановлено: у висновку експерта про неї не йдеться. Однак у матеріалах провадження фігурує понад 950 тисяч гривень збитку. 

  • Козятинську вулицю Куликівського знову взялися латати. Ще якихось пів року тому вулиця Куликівського була однією з топових тем серед козятинчан. Восени 2021-го тут розпочали капітальний ремонт у рамках програми «Велике будівництво». За проектом на Куликівського мали не лише постелити свіжий асфальт на дорозі, а й зробити тротуар із велодоріжкою. Та, як то кажуть, віз і нині там.

У календарному плані до додаткової угоди зазначено, що у червні підрядник має улаштувати ще й залізобетонне покриття доріжок та тротуарів. Чи встигнуть дорожники до 30 червня — побачимо згодом. Але роботи у них вистачає — велодоріжка ще не зроблена зовсім, а покриття пішохідної в деяких місцях вже почало обсипатися 

Читайте також:

«Я ж не мільйонер». Чому «двійка» подорожчала знову та чому вона не їздить у вихідні?

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (4)
  • Читач53

    Якщо "Мафікштрассе" (в'їзд в Козятин ) відремонтована якісно то стоїть без латок вже понад шість років (між іншим вартість проведеного ремонту  3 км. цієї дороги склала  3 млн. грн.),а не так як на Куликівського

    13.0 млн. грн. і вже через пів року після проведення так званого "асфальтування"  вся дорога в латках. Як сказав  один відомий актор  в одному із серіалів " Шеф пиздить надо меньше"
  • Blank

    Козятин ніколи не зміниться, всі крадуть, все як завжди в жопі( типова натура
  • Олег Козачук

    Дуже сумно, але все що у нас робиться - все якось робиться через сраку...  нажаль
  • Читач59

    А таня де? Гроші зпизд-ла, корнійчук звільнився, а замість дороги одні ямки. Так хоч коли-небудь це блядство закінчиться? Капець

keyboard_arrow_up