Чергова серія окозамилуювання

Чергова серія окозамилуювання

Мешанцям Осипенка вкотре обіцяють подумати за них

Про події, які відбуваються на вулиці Осипенка, газета “RIA-Козятин” вже повідомляла. Суть в тому, що один бізнесмен після конфлікту з іншим підприємцем змінив напрям руху своїх вантажівок і став їздити вулицею Осипенка. Мешканці згаданої вулиці неодноразово зверталися до міської ради, щоб закрити проїзд для важкого транспорту. На сайті міської ради навіть з’явилось повідомлення, що на численні звернення громадян, та заслухавши представника козятинської поліції, виконавчий комітет Козятинської міської ради вирішив заборонити рух вантажних транспортних засобів по вулиці Осипенка. А за рішенням сесії міської ради 02 червня вулицю було вирішено закрити на ремонт, який за усною домовленістю мав відбутися після 20 червня.

За логікою, міська рада права, хоча мешканців вулиці вона обдурила.

Корисне посилання

Актуальні ціни на ГАЗ у Козятині на Automoto.ua.

Пригадуєте анекдот, коли один кредитор хотів стягнути позичені гроші. Зустрівши боржника, він нагадував йому про борг. Боржник заглядав в записну книжку знаходив прізвище кредитора і казав: “Не хвилюйтесь, в мене ви записані. Як колись будуть кошти, то віддам”.

Відео дня

Так вчиняє й міська влада — не відмовляється, обіцяє та нічого не робить. Прийнявши одного з жителів вулиці Осипенка в своєму кабінеті, зі слів самого мешканця, міський голова знову наобіцяв багато. Та минув і обіцяний термін, а вантажівки вулицею Осипенка їздять і далі.

Що ж має змінитись, коли очільник міста у відпустці?

За роз’ясненням ситуації ми звернулися до заступника міського голови Євгенія Малащука. Він повідомив, що раніше кінця літа поточного ремонту дороги вулиці Осипенка не буде.

— Якщо міський голова обіцяв коротші терміни ремонту дороги, розглянемо це питання на черговій сесії міської ради, — сказав він.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up