Добрі та сумні будні містечка Залізничне

Добрі та сумні будні містечка Залізничне
  • Недавно ми були по роботі у Залізничному. Жителі містечка кажуть: коли ви тут, напишіть про дорогу до кладовища.
  • Вже інші мешканці містечка запрошують подивитися, в якому стані криничка водогону.
  • Що ще цікавого і не зовсім ми побачили в Залізничному, коли туди поїхали?

Дорогу до кладовища ремонтувати треба. Горби та ями. Несуть Героя, а труна на плечах у вояків ходить у різні боки. Не робити дорогу можна було б лише в одному випадку. Якби Всевишній дав нам вибір: загиблих Героїв цією дорогою вже нести не будете, а дорога такою горбатою остається. Тоді, мабуть, всі за дорогу забули, аби тільки наші захисники повернулися живими додому.

Підземна комунікація, про яку говорили мешканці Залізничного — це криничка водогону.  За словами жителів вулиці  Дружби будинків 65 і 67, вентиль у ній занесло грунтом після дощів і талих вод. Якщо у якійсь квартирі станеться аварія з водою, це може стати проблемою. Бо перекрити воду не вдасться.

Відео дня

Крім проблем із криничкою водогону на Залізничному є проблема з накривками люків підземних комунікацій і дуже прикро, що один із небезпечних люків знаходиться на дорозі, яка веде до дитячого садочка.

Звісно, діток такого віку дорослі ведуть за руку. Але вже була історія років чотири тому, коли бабуся вела онуку за руку, відпустила на мить, дитя побігло і зникло в підземці. В тому випадку дитина відбулася переляком і зміною одягу, та навіщо створювати можливості для подібних ситуацій? Чий той люк — закрийте його негайно, не можуть діти бути заручниками, бо хтось розводить руками, що це мисливці за металами поцупили кришку люка.

У жителів Залізничного ми запитали, які ще вони мають проблеми.

 

— Які у нас можуть бути проблеми після рятівного дощу, що пройшов минулої середи? Проблема одна, щоб війна закінчилась і наші діти не гинули, — каже чоловік на заслуженому відпочинку Сергій.

— Колись на безпритульних тварин мешканці Залізничного скаржились, вже проблема вирішена? — запитуємо у колишнього залізничника.

— Я люблю тварин, але я прибічник того, щоб собака був на прив’язі. Питання безпритульних тварин у нас не вирішене, на зміну одним песикам прийшли інші. Чужі біля нас не ходять, а на своїх вони не гавкають, — підсумував Сергій.

І це дійсно так. На зміну дружелюбним Чернусі, одноокому Кутузову та агресивному Дружку прийшли інші чотирилапі — Альпа, Ельза, Джуля, Гільза, Бетмен, Везунчик, Бобік, Мухтар, Муха. Так тварин назвали діти, тож можливо ми написали собачих імен більше, ніж на Залізничному є собак.

 

 

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (10)
  • Лена Тимощук

    Пані депутат,вас вибрала громада!!! Так що працюй,виконуй свій обов'язок!!!

    Наталія Щербатюк reply Лена Тимощук

    Лена Тимощук я вам співчуваю🥹

    Лена Тимощук reply Лена Тимощук

    Наталія Щербатюк добре ти пам'ятаєш,кого ви в той час підтримували,але перескочила.

    Наталія Щербатюк reply Лена Тимощук

    Лена Тимощук я такого не пам‘ятаю.Який це хочаб рік?У вас є доказ?

    Лена Тимощук reply Лена Тимощук

    Наталія Щербатюк Це позор тобі!!!

    Наталія Щербатюк reply Лена Тимощук

    Я такого не знаю.А у вас є доказ?

    Лена Тимощук reply Лена Тимощук

    Наталія Щербатюк А мої емоції хтось враховує? Не голосувала і не буду,тому що знаю які ви люди!!!Пам'ятаєш георгіївську стрічку на роботі? Кого ви підтримуєте до цих пір? А прапор України висить!!!

    Наталія Щербатюк reply Лена Тимощук

    Лена Тимощук не позортеся!!!

    Наталія Щербатюк reply Лена Тимощук

    Лена Тимощук ви маєте можливість перевірити мою роботу.І точно знаю що ви за мене не голосували,і дуже сильно вас попрошу не пишіть мені із номера вашого загиблого сина!!!При всій повазі до нього,я дуже сильно стримую свої емоції до вас.Дякую.
  • Наталія Щербатюк

    Про дорогу до кладовища просила два з половиною роки!!!яНіхто так і не почув!Так як і дорогу і світло по Ціолкоаського!Одні обіцянки кожен раз!Сміттєві баки просила у кожного директора(бо вони постійно міняються)Знову ніхто не чує!Постає одне питання:НАВІЩО ХОДИТИ НА ТІ СЕСІЇ КОЛИ ТЕБЕ І ТВІЙ ОКРУГ НІХТО НЕ ЧУЄ!!!!!

keyboard_arrow_up