Дорогу на стадіон зробили абияк

Дорогу на стадіон зробили абияк

Асфальт на вулиці Лисенка провалюється!!!

На якій би вулиці Козятина не відбувався ремонт дороги, пригадується запевнення  міської влади, що в цьому році ремонт буде якісним. Чи то у влади пам’ять коротка, чи обирають сумнівного підрядника? Одним словом, з дорогами стали халтурити ще гірше, ніж було до цього. Останнє “ноу-хау” — ямковий ремонт, якщо його можна так назвати, на вулиці Лисенка.

У момент, коли журналісти газети “RIA-Козятин” прибули на місце події, дорожників вже не було. Стояли тільки біля своїх будинків шоковані від такого ремонту мешканці. Один з наших співрозмовників процитував головного дорожнього роботягу. На питання, чому новий асфальт провалюється від маси тіла людини, той відповів: “Что ти хочеш с этой дарога? Я зделаль шесть метра? Ти что не видыш, что дорога чорний?!”

Можливо, під час словесної перепалки двох чоловіків, дорога і правда була кольору свіжого асфальту. Тільки ми вже спостерігали зовсім іншу картину. Від коліс автівок на новому асфальті з’являлися жовтуваті плями. Це на пісочну частину дороги нанесли бітумну емульсію. Вона за колесами транспортних засобів відривається з частинами піску і розноситься по дорозі.

Відео дня

Вулиця Лисенка колись не була транспортною. Не був стадіон “Локомотив” островом. І не було перед стадіоном знаменитого моста через “водокачку”, на якому полюбляють фотографуватися молодята. Дорога на цій вулиці —  стала обличчям Козятина. Нею нашим містом до стадіону приїздять багато гостей. Тож потрібно пам’ятати, що коли збудували в кінці 60-их міст через “водокачку”, вулиця Лисенка стала транспортною. А покриття на цій дорозі поклали на звичайний пісок! Робилася дорога тільки для пішоходів. Тепер потрібно виправляти недоліки.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
19:34 Загинув при виконанні бойового завдання. Минає річниця, як ми втратили Героя Богдана Жмуцького 18:05 У Залізничному біля трансформатора знайшли гранату. Вона виявилася іграшковою 16:00 «За що сваритися, що селянина нагнули?» 15:40 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) Від читача 18:11 Щодо зборів ГО "Джерело" 15:16 Сорок хвилин розглядали одне питання, а тоді зі скандалом розійшлися 14:53 «Поки у дітей весняні канікули і вони кайфують, вчителі дружно працюють по благоустрою селища» play_circle_filled 14:00 Як сортувати пластик правильно — розповідає експертка 13:08 З Меморіального комплексу у Козятині викрали поминальну лампадку. Злодія впіймали 12:00 Постраждали всі блоки на Ладижинській ТЕС: повідомили наслідки ракетної атаки 22 березня 11:10 Сьогодні в області через сильний вітер підвищений рівень небезпеки. Буде сухо та сонячно 10:15 Не вистачає кілька тисяч гривень на комплекти одягу-трансформера для поранених photo_camera 09:08 Глуховецький ліс повертають у власність Вінницької обласної Ради 08:37 «Тарифи в дію ще не ввели. Та розрахунок поданий на затвердження в ЖКГ»
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up