Фото дня: у селі Козятин «латають» дороги

Фото дня: у селі Козятин «латають» дороги

На календарі понеділок, 8 серпня. Наші журналісти сфотографували, як ремонтують у селі Козятин дороги

Сьогодні дорожники відремонтували відрізок дороги по Центральній, частину Покровської та Миру. Провели ямковий ремонт.

Відео дня

Нагадаємо, наприкінці червня козятинська влада повідомила інформацію про ремонтні роботи на дорогах нашої громади

«Служба місцевих автомобільних доріг у Вінницькій області» Вінницької ОВА взялася за належний стан дорожню інфраструктуру у містах і селищах Вінниччини. І Наша ТГ потрапила у ТОП-5 громад, які беруть участь у фінансуванні ремонтів місцевих доріг.

Станом на 1 серпня, техніка була зосереджена на відрізку автомобільної дороги загального користування місцевого значення С-02-08-32 Флоріанівка-Йосипівка.

Сьогодні дорожники дійшли до села Козятина. Під дописом Тетяни Єрмолаєвої про те, що у Козятинській громаді розпочались роботи з ремонту автомобільних доріг обласного значення, мешканці громади почали писати про проблемні вулиці.

Однією із таких є вулиця Центральна. Вона практично вся у вибоїнах, цієї дорогою курсує автобус №2. Люди сподівалися, що вона теж увійде до переліку доріг, які будуть ремонтувати. Та виявляється — це не обласна дорога. Принаймі так відповіла міський голова Козятина у коментарях на питання чи будуть ремонтувати Центральну.

Сьогодні маленький шматок ( біля сільської ради) все ж таки відремонтували. Тож мешканцям залишається сподіватися, що і за решту вулиці теж візьмуться. Питання тільки — коли?

Читайте також:

Козятин у фото. Про бездоріжжя, деревопад та про порослі на зупинці

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (2)
  • Богдан Ткачук

    Нехай проїдуть до Вернигородка, якщо доїдуть 😒
  • Читач23

    Ганьба такій владі

keyboard_arrow_up