Ідучи вулицею Героїв Майдану перехожі потрапляють під водні феєрверки

Ідучи вулицею Героїв Майдану перехожі потрапляють під водні феєрверки
  • У вівторок, 20 вересня на гарячу лінію нашого щотижневика звернулася пані Зінаїда.
  • З її слів стало відомо, що її з ніг до голови було облито водою з калюжі, на яку наїхала автівка.
  • Дозвонювачка запитує, чи є голова на плечах у тих, хто затіяв ямковий ремонт дороги в період свята прогнозованих дощів

Хто тільки не говорить останнім часом за дорогу на вулиці Героїв Майдану. На самій вулиці не добре за неї згадують її жителі. В транспорті пасажири, підстрибуючи на ямах з сидінь, згадують недобре чиюсь маму. Самі водії маршруток на дорожніх котлованах зубами цокотять, але просять не згадувати їхніх імен. Вони кажуть:« Дійсно дорога дуже погана, тільки виною всьому стала погана погода».

 Дорога на вулиці Героїв Майдану має окремий статус. Її розбили багатотонні фури, коли був перекритий міст через колії на Білоцерківській трасі. В якому стані дорога і що з нею потрібно робити ми запитали у спеціаліста з доріг пана Олега. 

Відео дня

На думку будівельника, дорогу на вулиці Героїв Майдану потрібно проводити капітальним ремонтом. 

— Вся дорога в суцільних тріщинах і ямковий ремонт там нічого не дасть, — каже Олег. — Це ще добре, що дорожня служба трохи схалтурила і маленькі ямки, які потрібно було розчищати, залишила, а то наслідки могли бути ще гіршими. Моя оцінка — треба робити на вулиці Героїв Майдану капітальний ремонт дороги, тільки чи знайде влада в такий складний час кошти, щоб зробити там капітальний ремонт дороги?

З пані Зінаїдою ми поспілкувалися через дві години після її дзвінка на гарячу лінію. Жінка під час першої телефонної розмови на стільки була збудженою, що їй хоч трохи потрібно було заспокоїтись. Витримавши паузу, ми зателефонували.

— Я йшла в центр міста по особистих справах, — каже жінка. — Недалеко від перехрестя, йде до путів мабуть пані Зінаїда мала на увазі біля перехрестя з вулицею Шмідта, на великій швидкості їхав ззаду мене невеликий бус. На швидкості він вскочив у яму, а бризки з під колеса автівки полетіли на мене. Можете уявити стою я в лимонній куртці, а з мене стікає брудна вода. Я не могла в такому виді йти між люди і повернулася додому.

Ранком ви говорили, що у вас є претензії до дорожників, які невчасно розпочали ремонтні роботи

— Ні, дорожники на роботі, у них сім’ї. Вони отримали замовлення, вони працюють. Як працюють, то вже інше питання. До них у мене претензій немає. Я більше сердита була на міську раду, що замовили в несприятливу погоду ямковий ремонт. Та і їм можна пробачити, а водія, хоч я жінка не злопам’ятна не пробачу, поки цей епізод не забуду, — сказала наостанок нашої розмова потерпіла  

Читайте також:

«Ми не будемо по ямах наносити дорожню розмітку»

Козятин у фото. Деревопад, ремонт доріг та смітник біля Алеї слави

«Вулиця є, а дороги — немає». Як і де «латають» ями у нашій громаді?

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (2)
  • Валя Тирон

    Ці придурки шофера літають як навіжені на машинах а проїхати на велосипеді або пройти пішки. Неможливо бо обов'язково попадаеш під забруднений водопад я кожен раз їду на роботу в місто то не раз попадала  під зливу вони ж на машинах їм все можна а як нам бути
  • Читач23

    Беремо одного мера)))

    Беремо одну тачанку и авто

    И веземо мера на тачанці по місцевих дорогах.

    Гарантую, що пасажирка тачанки через 48 годин катань, сама власноруч відремонтує дороги.

keyboard_arrow_up