Коли ями перетворюються на глибокі калюжі

Коли ями перетворюються на глибокі калюжі

На перехресті вулиць П. Орлика та Незалежності утворилася яма чималих розмірів, Розміщена вона ближче до середини дороги.

У переважній більшості випадків водії її обїжджають. Тільки трапляються дорожні «аси», які люблять швидку їзду. Ламати ходову власних автівок — то приватна справа екстремалів. Тільки потрібно пам’ятати, що після кожного дощу яма на дорозі заповнюється водою. Водії, які на швидкості вимірюють колесами глибину дорожньої вибоїни, нерідко бризками накривають пішоходів з ніг до голови. Хто йде додому, ті згадають такого водія «незлим тихим словом» та пробачать. А хто зібрався на гулянку чи ділову зустріч — як бути їм? Тож козятинчани дуже просять водіїв: «Під’їжджаючи до калюж, збавте, будь ласка,  швидкість».

Може, такий саморобний дорожній знак поставити? До того ж він би гарно виглядав поруч зі знаком, що попереджає про ями на дорозі. Днями у соціальних мережах обговорювали тему: «У Козятині вирішили проблему з ямами на дорозі — вчепили знак». Зокрема, Artur Kudaev написав: «Все геніально — просто! Навіщо засипати яму, якщо можна навішати знаків і обмежити швидкість. Яма створює аварійну ситуацію, повертаючи, в тебе два варіанти, або зустрічна смуга (на повороті!), або побити ходову! Знайшли оригінальне вирішення проблеми, молодці»

Так що ями — річ неприємна і для пішоходів, і для водіїв. Будемо поважати одне одного і разом вимагати ремонту козятинських доріг?

Відео дня

Галина Касянівська

Читайте ще:

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
09:48 Махнівчанка виграла європейський грант на розвиток молоді 08:45 Команда з міні-футболу училища брала участь в зональному етапі обласного чемпіонату 05:36 У Євгенія Пруса все мало бути попереду, якби не війна 18:12 Благодійники з США передали медичне обладнання та ліки до лікарень Козятина Від читача 18:11 Щодо зборів ГО "Джерело" 17:12 Лісгосп передав 40 лип та 100 хвойних дерев для Козятина photo_camera 17:06 Пожежі в екосистемі: за добу вогонь опалив 13 гектар землі 16:40 На Вінниччині знову знайшли уламки ворожого дрона photo_camera 14:13 Цього місяця у нашому районі відкриють рекрутинговий центр play_circle_filled 12:00 Двометрова ростова мотанка прикрасила площу 11:09 На Козятинщину насувається гроза та шквальний вітер до 20 м/с 10:29 Відро пива і накрита «поляна»: разом з поліцією перевірили улюблені місця відпочинку молоді photo_camera 10:22 Сотні обстріляних населених пунктів та 54 бойових зіткнень на фронті: про 781 день війни
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up