Люди перекрили дорогу в Махнівці: «Тут вже 10 людей загинуло. Ми вимагаємо встановити світлофор!»

Люди перекрили дорогу в Махнівці: «Тут вже 10 людей загинуло. Ми вимагаємо встановити світлофор!»
Світлина з допису Тетяни Подоляночки Чудновець

Сьогодні, 11 вересня, мешканці села Махнівка Козятинського району перекрили рух на дорозі біля місця, де вчора загинула 48-річна жінка.

Нагадаємо, 10 вересня, в центрі села о 18.00 годині сталось аварія. 20-річний водій на позашляховику Toyota Highlander, насмерть збив жінку, яка переходила дорогу по нерегульованому пішохідному переходу. 

– Ця паскуда летіла зі швидкістю 160 км\год. Вони усі тут так літають! Це не околиця села, а центр! Це не перша смерть тут, вже 10 людей загубили! – розповідає пані Лариса, яка брала участь у перекритті дороги. – Жінка відлетіла на 30 метрів після удару. Вчора люди ледь не перекинули поліцейську машину, де сховали того водія. До півдев'ятої вечора тіло лежало на дорозі, його ніяк не могли забрати. А біля неї діти голосили. Ви уявляєте яке горе? 


Махнівчани домовилися, що більше терпіти «гонки» через село не будуть і вдалися до рішучих дій. Сьогодні кілька десятків людей перекрили рух. Вони ходили по пішохідному переходу. 

Відео дня

 


– Ми вимагаємо, щоб тут встановили світлофор. Той що є, який блимає жовтим, не годиться. Водії не звертають на нього увагу. Треба поставити нормальний, «часовий» світлофор, де чітко було б видно, що, наприклад, 30 секунд – зелений. Цього разу «Ой ми вам зробимо» не пройде. 
Світлофор поставити – це не віллу збудувати! Ми даємо срок до 20 числа, якщо наші вимоги не виконають – 21 вересня перекриємо дорогу знову, і не дві години, а на добу. – каже пані Лариса. –Ми це так не залишимо! В понеділок поїдемо до губернатора, у вівторок має бути сесія райради – там мають виділити кошта на світлофор. А поки світлофор не поставлять – тут має чергувати поліцейська машина. А ми це будемо контролювати.

Читайте також:

ДТП біля Бродецького: 25-річного водія діставали рятувальники
У Самгородку водій «ВАЗу » наїхав на дитину. Хлопчик у лікарні
 

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (4)
  • Сушко Оксана

    Жах
  • Діана Тучак

    І правильно зробили. А мажор повинен бути покараний по всій строгості.
  • Дмитро

    Треба лежачих поліцейських! В Козятині біля м'ясокомбінату ця проблема так вирішилась.
  • Олександр Бонецький

    допоможе винесення трас за межі населених пунктів. усе інше то тимчасові рішення до наступної жертви.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up