Люди ПРБ просять звернути на них увагу

Люди ПРБ просять звернути на них увагу

Одна із найстаріших вулиць у Козятині — Олега Кошового. Вона з’явилася з розбудовою залізничного вузла. Починалася від станції і закінчувалася біля Білоцерківської автостради. Тут були побудовані гуртожитки барачного типу, дорога із бруківки, встановлені спочатку керосинові ліхтарі, а потім електричні.

У цьому районі проживали робітники залізничних професій: локомотивники, вагонники, енергетики та інші. У 50-60 роках почалася забудова цього району 4-поверховими будинками. У народі їх називали хрущовками - по 4 сім’ї на поверсі. Ці люди, здебільшого похилого віку, тут живуть вже майже 60 років, на жаль, без належного капітального ремонту в цих будинках. Але наші люди терплячі.

Не цим питанням заклопотані. Дорогу просять заасфальтувати до початку осені. Царські урядники зробили колись її з турботою про людей. А наші урядники-панки (ПЧ, НГЧ) її розтрощили, коли проводили інженерні мережі для багатоповерхових будинків.

Корисне посилання

Найбільша база пропозицій продати чи купити ВИС в Україні. Аutomoto.ua - пошуковик на 100 автосайтах.

А там, де не будувалося, бруківка стоїть і буде служити людям. Але час бере своє. Тому потрібен капітальний ремонт всієї дороги. Не ямочно-латочний, а суцільний. З необхідною щебеневою підготовкою згідно з технологією асфальтування доріг.

Відео дня

Настає осінь. Більшість пенсіонерів з вулиці Кошового їздять на городні ділянки. При поверненні їх обступає темрява і калюжі. Тому велике прохання людей до міської влади відремонтувати дорогу і повісити ліхтарі.

— З цієї вулиці починається Козятин залізничний, а ми тут живемо, як на висілках, — розповідає одна з мешканок цього мікрорайону Олена Петрівна. — У центрі проходять різноманітні культурні заходи, а до нас це не доходить. Обіцяла ще попередня влада, що тут буде яблуневий сад, реконструйований під зону відпочинку, де будуть дитячі та спортивні майданчики, зона відпочинку для пенсіонерів. Нічого не робиться, а проект, який зроблений для цієї цілі, пилиться у владних кабінетах. Увагу цим питанням потрібно приділяти нашому депутату Малишевському...

Мешканці вулиці О.Кошового були б дуже вдячні міському голові, якби той розглянув прохання людей і вирішив питання позитивно.

Олександр КОВАЛЬЧУК

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • Василий Мордюк

    Вдячність за освітлення та  справлену дорогу , тротуар  висловили  б не тільки мешканці вул. О. Кошового,  але і всього району ПРБ, жителі сіл та районів , які добираються до своєї доми з поїзда чи на поїзд  цілодобово по бездлріжжю через темн ідороги і проходи.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up