Минулого тижня постраждало двоє велосипедистів

Минулого тижня постраждало двоє велосипедистів

Минулими вихідними на автодорозі Біла Церква - Кременець, між Козятином та Пляховою сталася аварія.

Під колеса ВАЗа потрапив 55-річний велосипедист із села Садове. Чоловік повертався з роботи додому. Сталося це близько шостої години вечора. Як повідомили правоохоронці, водій через погану видимість не помітив велосипедиста.

Водій — 40-річний мешканець Хмельницького району. Чоловік повертався з Києва. Після наїзду на постраждалого, шофер викликав швидку та почав надавати першу медичну допомогу. Згодом потерпілого госпіталізували в Козятинську райлікарню з закритим переломом шийки правого стегна.

Схожа ситуація сталася й на трасі Кременець - Біла Церква, біля Сокільця. Автомобіль “ЗАЗ” збив 60-річну велосипедистку, яка їхала в Козятин. Це сталося о сьомій ранку минулої п’ятниці.

Відео дня

Водій рухався позаду велосипедистки. Не розрахував габаритів і зачепив її боковим дзеркалом заднього виду. Жінка впала. Від отриманого шоку постраждала не одразу помітила, що зламала ногу. Вона звернулася за медичною допомогою аж о 17 годині вечора. Медичні працівники повідомили правоохоронців, що сталася ДТП. Поліцейські знайшли винуватця аварії, який буде відповідати за законом.


 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up