Між селами Рубанка та Сигнал водій ВАЗу наїхав на велосипедистку. Дівчина у лікарні

Між селами Рубанка та Сигнал водій ВАЗу наїхав на велосипедистку. Дівчина у лікарні
  • Поліцейські Козятина відкрили кримінальне провадження за фактом ДТП внаслідок якої травмувалась 17-річна дівчина

Як повідомляє Поліція Вінницької області, дорожньо-транспортна пригода сталася 15 вересня о 8.45 у Хмільницькому районі на автодорозі Т-0227 «Козятин-Вівсяники»

Попередньо слідством встановило, що автомобіль ВАЗ 21043 під керуванням 36-річного водія, не вибравши безпечної швидкості руху, здійснив наїзд на велосипедистку. Аварія сталась між селами Рубанка та Сигнал Козятинської територіальної громади.

Внаслідок ДТП 17-річна дівчина отримала тілесні ушкодження та була доставлена до обласної дитячої лікарні. Наразі її життю та здоров’ю загрози немає.

Відео дня

— Транспортний засіб помістили на арештмайданчик. За фактом автопригоди відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). За таке правопорушення передбачено покарання - до 3 років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років. — йдеться у повідомленні

Нагадаємо, днями у Хмільницькому районі 56-річний водій автомобіля «ВАЗ 21011» не впорався з керуванням, з’їхав на узбіччя дороги та зіткнувся з бетонним блоком.

Читайте також:

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up