Може, побачить вулицю Винниченка...

Може, побачить вулицю Винниченка...

Зважаючи на ряд звернень від городян на кшалт: “Зробіть, будь ласка, фото або відео  вулиці Винниченка, а саме біля магазину "ЕКРАН". Вибоїни на дорозі  вражають. Може, наш мер побачить (якщо не бачив раніше) і  щось таки з ними зробить…”, сьогодні публікуємо фото і враження журналіста після турпоходу по Винниченка

 

Невже доведеться чекати до 2020 року?

Вулиця Винниченка стала недавно тільки вулицею з великим потоком транспорту. Можливо, з потоком транспортних засобів трохи перебільшено, та стоячих авто на цій вулиці вистачає.

Ось тільки якість дороги, особливо для пішоходів, на цій вулиці без перебільшення в жахливому стані. Не відомо, чим керувалися режисери міської програми будівництва, реконструкції, ремонту та утримання вулиць і доріг комунальної власності, коли закладали на 2015-2020 роки тільки поточний ремонт дороги вулиці Винниченка.

Відео дня

Відомо тільки, що такий ремонт там мав проводитися двічі. Перший раз — у 2015 році. Тільки з якоїсь причини ніякого ремонту там не було.

Ми ні в якому разі не хочемо в цьому звинувачувати владу. У кінці жовтня 2015 року тільки пройшли місцеві вибори. Справа житейська — привітання, ознайомлення з кабінетами. Потрібно було створити команду однодумців. Та й хто зимою ремонтує дороги!

У 2016 році тих доріг назбиралося стільки, що гроші скінчилися. І зосталася вулиця Винниченка, як і деякі інші, чекати кращих часів.

Можливо, в міській раді вважають, що є важливіші вулиці? Може й так. Тільки не на всіх вулицях є такі калюжі, як на Винниченка. І чекати наші городяни і гості з сіл не можуть до 2020 року. Саме в цей рік заплановано на вулиці Винниченка провести поточний ремонт дороги.

Для пішоходів доля може всміхнутися раніше. Згідно з програмою розвитку міста, в  наступному році на вулиці Винниченка мають ремонтувати тротуари і пішохідні доріжки.

Але на сьогоднішній день люди долають калюжі. Велосипедисти — з гумором. Тільки не до гумору тим, чий двоколісний не добирається до дорожнього берега і зупиняється в калюжі.

Можливо, наш гумор не кожному до душі. Тільки, щоб не було подібних публікацій і городяни менше звертались на гарячу лінію газети “RIA-Козятин”, потрібно владі знати тільки дві речі: “Не мати козятинчан за дурнів” і “Перед тим, як писати подібну програму розвитку міста, потрібно пройтись вулицями, якими мешканці міста ходять щоденно”.

Ні в якому разі не слід сидіти чиновникам в якомусь кабінеті та вносити в перелік доріг вулиці із знайомими назвами. Тому що, читаючи таку програму, складається враження, що саме так воно й було.

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
19:16 Військові, які розстріляли поліцейських на Вінниччині, перевозили 100 гранат та 25 тисяч патронів play_circle_filled 17:25 Під час бою отримав поранення несумісне з життям: минає рік, як загинув Герой Владислав Сохинчук 15:35 «Нехай наші «пташки» допоможуть ефективніше нищити ворога на Донецькому напрямку» 14:13 Знову дощі та сильний вітер: завтра Україну накриє активний циклон із півдня play_circle_filled Від читача 13:44 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 12:55 Козятинчанам безкоштовно обмінювали поліетиленові пакети на модні «екоторбинки» play_circle_filled 11:19 Дошку пам’яті загиблих Героїв будуть добудовувати 10:14 На Козятинщині зростає захворюваність на кашлюк. Вже захворіло сім дітей 10:05 Робота у Козятині: свіжі вакансії від козятинських компаній 09:44 Створили цех запаювання продуктових пакетів, копіюючи технології з інтернету 09:20 Козятинська ЦРЛ отримала дві тонни допомоги. Це крупи, борошно, олія для харчоблоку 07:56 Вітер повалив дерева. В Козятинській громаді теж photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up