На період планових ремонтів відмінять електропоїзд Козятин-Київ. Назвали дати

На період планових ремонтів відмінять електропоїзд Козятин-Київ. Назвали дати
  • Укрзалізниця з 27 березня починає серію планових ремонтів інфраструктури, що дозволять пришвидшити рух поїздів та гарантувати безпечніші та якісніші маршрути.
  • Зокрема на дільниці Козятин-Фастів упродовж періоду планових ремонтних робіт пасажирські та приміські поїзди будуть слідувати з відхиленням від свого розкладу.

Повідомляють — електропоїзда № 6205 сполученням Київ-Козятин та №6210 Козятин-Київ на період проведення планових робіт з 27 березня по 03 травня буде відмінено.

У відомстві додають — дільницею Фастів- Козятин щодня курсують 37 поїздів, у тому числі популярного перемишльського напрямку, для яких в УЗ запланували сповільнення в діапазоні 5-25 хвилин. 

Усі оновлені графіки з’являться в застосунку Укрзалізниці та на сайті синхронно з відкриттям продажу на вказані дати.

Відео дня

— Укрзалізниця починає відкриття продажу квитків на поїзди відправленням після 26 березня, що курсують через дільницю Фастів-Козятин, Одеса-Подільськ, а також поїзди рахівського напрямку. Нагадаємо, продаж на дати після 26.03 був закритий через зміну графіків у результаті планових ремонтів інфраструктури на вказаних дільницях, — йдеться в телеграм-каналі Укрзалізниці

Нагадаємо:

Читайте також:

Півкілометра дороги з поворотами над ставом і жодної опори

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up