В'ячеслав Сушко: «Найчастіша причина ДТП — перевищення швидкості»

В'ячеслав Сушко: «Найчастіша причина ДТП — перевищення швидкості»
Інспектори сектору реагування патрульної поліції Дмитро Дегтярук , Андрій Яценко та Євгеній Крищук проводили з водіями профілактичні бесіди та вручали буклети з безпеки дорожнього руху
  • З 1 по 28 лютого на території нашої області проводяться широкомасштабні організаційно-профілактичні заходи щодо зниження аварійності на автошляхах.
  • Сьогодні, 2 лютого комплексне відпрацювання провели і працівники козятинської поліції. Головна мета — забезпечення безпеки на дорогах

В ході спілкування з водіями козятинські поліцейські вручили їм буклети з безпеки дорожнього руху, застерегли від перевищення швидкості та керування авто у стані сп’яніння. 

Також правоохоронці наголосили на тому, що під час руху потрібно застосовувати ремені безпеки та дотримуватися безпечної дистанції.

Додамо, що лише з початку 2022 року на Вінниччині стались 165 автопригод, серед яких 23 – з постраждалими. У цих ДТП загинули 13 людей та 18 травмувалися. Що стосується Козятинщини, то з початку року на території бувшого Козятинського району зареєстрували 11 ДТП, внаслідок яких двоє осіб отримали тілесні ушкодження та двоє осіб загинули.

Відео дня

— Основними причинами ДТП на території обслуговування нашим відділком поліції є перевищення швидкості, недотримання правил обгону, недотримання дистанції інтервалу між транспортними засобами, — говорить начальник сектору реагування патрульної поліції В'ячеслав Сушко. — Велике прохання до всіх водіїв — будьте обачними, дотримуйтесь правил дорожнього руху, не нехтуйте ними. Спільними зусиллями ми зможемо уникнути всіх трагічних наслідків і будемо сподіватися мінімізувати людські втрати.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up