Не доасфальтували вулицю Шевченка ще до Пузиря

Не доасфальтували вулицю Шевченка ще до Пузиря

Депутат припускає, що гроші лягли в чиюсь кишеню

В редакцію газети "RIA-Козятин" звернулись мешканці вулиці Шевченка. Люди повідомили, що в 2013 році вулицю не доасфальтували понад 400 метрів. Але є документи, які засвідчують прокладання асфальту до кінця.

Провулки Крайній, Партизанський та Маяковського забули.

При виїзді на вул. Шевченка, з’ясовуємо, що дійсно "асфальт закінчився" навпроти будинку № 55. А загалом, до кінця вулиці (перехрестя з вул. Коцюбинського, до будинку № 99), залишилось понад чотириста метрів. Перехрестя з провулками Партизанський, Крайній та Маяковського (район Річечки), виявляється, не входить в межі міста? Та й у тому новому покритті є чималі дірки. А навпроти нафтобази збереглася ще стара, мабуть, "радянська" дорога. Зважаючи на транзит до ряду залізничних підприємств та нафтобази, ширина проїжджої частини завузька. Та й саме покриття м’ягке. Лише для цивільного, невеликогабаритного транспорту. До речі, колись на таких вулицях були обмеження (до трьох з половиною тон).

Конфлікт на межі депутатського округу

Вулиця Шевченка, якраз від № 58 входить до округу депетата Раїси Радіної. За її словами, дійсно, асфальт закінчився на межі її округу. Проте є акти здачі дороги в експлуатацію в 2013 році, які засвідчують про асфальтування вулиці до кінця. Пані Радіна стверджує, що неодноразово піднімала питання недоасфальтування на сесії та комісіях міськради. Проте все безрезультатно, оскільки "асфальт заліг у чиїсь кишені. Але питання про дорогу ми будемо тримати й надалі".

Відео дня

Мер не знав

Прокоментував ситуацію газеті "RIA—Козятин" міський голова Олександра Пузиря. Він повідомив, що з ситуацією по вулиці Шевченка не знайомий. Але спільно з управлінням житлово-комунального господарства піднімуть акти за 2013 рік.

— Якщо по актам вулицю асфальтували, то місто не зможе асфальтувати її знову, — сказав він. — Оскільки там потрібен капітальний ремонт, засипати шар щебеню, а потім класти нове покриття. Проте на 2018 рік на вул. Шевченка не передбачено жодних ямкових та капітальних ремонтів.

Аналізуючи стан дорожнього покриття в Козятині можна прийти до висновку, що така ситуація з дорогою не є новиною. У поточному році по вулиці Джерельній зверху на нормальний трирічний асфальт поклали новий. Можливо, вулиця Шевченка не так проглядається з вікон пасажирських потягів і не є "візитівкою міста"? Проте, коли є "резонанс" то справа може набрати нових обертів. Громаді варто завжди відстоювати власні інтереси по ланцюжку "депутат-правоохоронні органи-міська рада-оприлюднення в ЗМІ". Адже з мільйонним бюджетом міста не допустимо, щоб по вулиці, де живуть виборці, вони ходили щодня по пилу та камінні, а після дощу — в калюжах "по коліна".  

Віталій Креденцер

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
19:16 Військові, які розстріляли поліцейських на Вінниччині, перевозили 100 гранат та 25 тисяч патронів play_circle_filled 17:25 Під час бою отримав поранення несумісне з життям: минає рік, як загинув Герой Владислав Сохинчук 15:35 «Нехай наші «пташки» допоможуть ефективніше нищити ворога на Донецькому напрямку» 14:13 Знову дощі та сильний вітер: завтра Україну накриє активний циклон із півдня play_circle_filled Від читача 13:44 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 12:55 Козятинчанам безкоштовно обмінювали поліетиленові пакети на модні «екоторбинки» play_circle_filled 11:19 Дошку пам’яті загиблих Героїв будуть добудовувати 10:14 На Козятинщині зростає захворюваність на кашлюк. Вже захворіло сім дітей 10:05 Робота у Козятині: свіжі вакансії від козятинських компаній 09:44 Створили цех запаювання продуктових пакетів, копіюючи технології з інтернету 09:20 Козятинська ЦРЛ отримала дві тонни допомоги. Це крупи, борошно, олія для харчоблоку 07:56 Вітер повалив дерева. В Козятинській громаді теж photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up