Ноу-хау під час здачі водіння: усі маневри на екзаменаційному листі

Ноу-хау під час здачі водіння: усі маневри на екзаменаційному листі

Для вінничан ввели оновлені екзаменаційні листи під час складання іспиту на водійські права.
 

Вперше в Україні Регіональний сервісний центр МВС у Вінницькій області на зворотній стороні екзаменаційного листа зобразив усі маневри, які повинен виконати майбутній водій під час практичного іспиту на водійські права.

"У нас була зустріч з громадською радою при ГУНП у Вінницькій області, де і було вирішено ввести таку новацію. Тому ми на зворотній стороні екзаменаційного листа детально розписали вимоги до здачі іспитів та зобразили весь перелік маневрувань, які майбутній водій має здавати під час практичного іспиту. Водії більш впевнено себе почувають, для них нема здивування, які завдання може дати екзаменатор. Ми — новатори, поки що єдині в Україні", - розповів кореспонденту УНН-Центр речник сервісного центру МВС у Вінницькій області Володимир Мотичко.

Корисне посилання

Актуальні ціни на ЗИЛ у Козятині на Automoto.ua.

Новація діє більше місяця. За словами речника, вінничани, які складають іспити відгукуються позитивно.
 

Відео дня

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
10:28 Синоптики попереджають про грозу 09:35 Де купити сумку та взуття в Козятині? Огляд кращих магазинів (партнерський проєкт) 08:12 Сьогодні може бути гучно — підриватимуть кар'єр 06:17 У гімназії № 9 пам’ятають загиблих воїнів і дякують живим Від читача 13:44 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 21:19 «Маю знов проблеми. Гістологія показала передраковий стан гортані» 18:35 Звітні концерти у Козятинській дитячій музичній школі: поділилися фото виступів photo_camera 16:15 Куди йти навчатися Козятинчанам. Вступ 2024 (партнерський проєкт) 15:30 Жовтий дощ дістався Козятина. Фото-відео play_circle_filled photo_camera 14:12 Першими робитимуть вулиці з найбільшими ямами: у Козятині стартує сезонний ремонт доріг 13:04 Дефіцит в енергосистемі: на Вінниччині вводять графіки обмеження потужностей для підприємств 12:18 «Не вистачає грошей, щоб покупцям решту давати» 11:33 Латки на Куликівського скоро доведеться латати
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up