Об’їзну дорогу робили, щоб демонтувати. Але вона вже й сама демонтується

Об’їзну дорогу робили, щоб демонтувати. Але вона вже й сама демонтується

За минулий тиждень помітно збільшився потік автомобільного транспорту через переїзд 1011 км, що в народі знають як переїзд через Білу Казарму. Подумалось, знов негаразди на об’їзній дорозі через Титусівку. Поїхали, перевірили – так і є

Проблемна ділянка на об'їзній  дорозі є в одному місці, а саме на початку спуску до ставу, коли їхати з Титусівки. Її латають не перший місяць. А зараз ями засипають щебнем з гравієм. І нічого дивного. Прокладали її тимчасово на період  ремонту мосту через залізницю. Коли до здачі мосту залишилось якихось 2 тижні, не хочуть в автодорі області її ремонтувати, тому що вона виконала свою місію. 

В одному з коментарів стосовно об’їзної дороги через Титусівку заступник начальника служби автомобільних доріг Вінницької області  Ігор Жебелев сказав, що об’їзна дорога через Титусівку є технічною. Вона не рахується за службою автомобільних доріг у Вінницькій області, тобто побудована на час будівництва моста і, згідно з будівельними нормами, після його здачі в експлуатацію її мали б демонтувати. Тільки, як сказав заступник начальника, демонтувати її ніхто не буде. Після здачі моста в експлуатацію вона буде подарована місцевій громаді.

Ще він зауважив, що ще минулого року, після здачі в експлуатацію об’їзної дороги, обласна служба автомобільних доріг звернулася до влади  Козятинщини, аби вона обмежила там рух важкого транспорту, адже дорога будувалася як тимчасова і була розрахована на рух малотоннажного транспорту. 

Відео дня

– Тільки тодішня місцева влада проігнорувала пораду дорожньої служби,тому й маємо такі неприємні речі, – сказав посадовець. 

Як кажуть, маємо те, що маємо. Тільки з іншої сторони, ніхто не пояснив, як влада на місцях має обмежити на дорозі рух вагового транспорту. Зобов’язати водіїв фур їхати іншою дорогою не в компетенції місцевої влади.

Але нас більше непокоїть не об’їзна дорога, а стан доріг через місто. З вулицями Матросова,  Героїв Майдану, Куликівського 50-тонні фури зробили свою чорну справу.  На Героїв Майдану вже проведений ямковий ремонт, а на вулиці Матросова дорожники засипали щебнем всього дві великі ями. Таксисти «дякують» дорожникам – щебень з ями розлітається по всій проїжджій частині, задок в автівці повертає майже без допомоги керма.

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (2)
  • Лясковець Юрій

    Покидьки. Негайна перевірка на товщину шару асфальту та основи. Винним реальні терміни ув'язнення.
  • Lena Doğulu

    Демонтувати дорогу? 😂😂😂
    Бо вана збудована на час будівництва мосту🤣 Ще більшої нісенітниці не чула. Це точно компетентна людина з будівництва, висловлює такі " розумні " думки? Це скоріше схоже на відговорку для "чайників" чому ця дорога розвалилась так швидко.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
11:06 Посеред березня Козятин припорошило снігом. Фото дня photo_camera 10:20 Ліжка, матраци, подушки: у Козятині переселенці отримали повністю облаштоване спальне місце 10:12 Під Немиринським лісом трава горить, аж у Сестринівці димно 09:30 На Вінниччині виявили небезпечний «врожай Шахедів» Від читача 11:45 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 08:26 «Міс україночка ліцею №1-2024»: опублікували фото учасників та результати голосування photo_camera 19:00 У Пиковецький сільський ставок випустили понад 200 кілограм коропа photo_camera 18:16 Загинув в районі Богданівки: минає рік, як ми втратили Героя Володимира Грубіка 15:55 Поки ремонтують КТ, козятинчани зможуть пройти його безкоштовно у Бердичеві 14:07 Цієї ночі на Вінниччині сили ППО знову збивали «шахеди» 13:26 В Козятині п’яний водій хотів відкупитись від патрульних за двадцять тисяч гривень
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up