Одне по Матросова, інше — по Довженка: у Козятині за два дні – два ДТП

Одне по Матросова, інше — по Довженка: у Козятині за два дні – два ДТП

Перша дорожньо-транспортна пригода сталася в понеділок, 14 лютого, на вулиці Матросова. Близько 11-ї години ранку водій «Опеля», обїжджаючи невеличку яму, потрапив на обледенілу частину дороги, після чого іномарку занесло в правий бік.

На шляху автівки спочатку був стовп паркана на Матросова, 82, а потім електроопора біля цього ж будинку. Від удару автівки залізобетонний стовп переламався і повис на розі господарської конструкції. 

В автівці, яка потрапила в ДТП, за словами свідків аварії, крім водія знаходилась його вагітна дружина. До неї викликали карету швидкої. А медики, які прибули на виклик, за словами свідків, зафіксували в постраждалої в ДТП тільки переляк. Хоча медики не виключали, що жінка добре себе почуває через те, що ще не оговталась від пережитого.

Відео дня

Не зазнав серйозних ушкоджень і водій. Нам не вдалося поспілкуватися ні з водієм, ні з господарем домоволодіння, якому нанесені від ДТП матеріальні збитки.

Хто стане винуватцем аварії і хто компенсуватиме завдані збитки – скоріш за все визначать у судовому засіданні. Поки винуватих двоє. Водій іномарки і незадовільний стан дороги.

У ДТП, яке сталося на вулиці Довженка 16 лютого, винуватець аварії вже відомий. Водій «Фольцвагена», розвертаючись на дорозі, не впорався з керуванням транспортного засобу та зіткнувся з автівкою, яка їхала в зустрічному з ним напрямку.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up