Одні з “поцілунків” на козятинських дорогах

Одні з “поцілунків” на козятинських дорогах

В центрі міста зіштовхнулись дві автівки

Дві вантажівки зіткнулися сьогодні вдень близько дванадцятої години. Постраждалих нема. Аварія сталася по вулиці Січових Стрільців в районі маленького базарчика.

Цього ранку ожеледицю відчули на собі усі козятинчани й гості міста. З самого вокзалу люди йдуть, ледь тримаючись на ногах, по не присипаному піском льоду. Автівки також повільно повзуть вулицями міста, боячись втратити керування, адже проїжджа частина взагалі нагадує дзеркало.

Двом вантажівкам не пощастило — на вкритій блискучим льодом дорозі вони не змогли розминутися. Як наслідок: перекритий рух по вулиці Січових Стрільців та потрощені боки машин. Одна — з Козятину, інша з Вінниці. Поліцейські, які прибули на місце ДТП, пообіцяли ліквідувати затор та відновити рух транспорту максимум за хвилин 15.

Відео дня

Водії зберігали спокій, неприємну ситуацію вирішували цивілізовано.

Це тільки один наслідок жахливої ожеледиці, до якою влада не підготовлена та не може впоратися. Скільки ще водіїв та пішоходів ризикують потрапити у схожу ситуацію сьогодні і чи закінчиться вона мінімальними збитками, як в цій аварії?

Поки що Козятин нагадує льодовий каток з екстремальними вибоїнами на кожному кроці. Козятинчани обурені та вимагають від чиновників терміново виправити ситуацію на вулицях міста.

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
10:22 Вночі двоє чоловіків розстріляли поліцейських на Вінниччині play_circle_filled photo_camera 09:37 Цей день в історії,20 квітня. Яке сьогодні свято, прикмети і забобони 20:21 День жалоби: Козятин прощатиметься з воїном Андрієм Панчуком 18:41 Молодого бойового медика Нацгвардії Богдана Гижу з Козятина нагородили орденом photo_camera Від читача 18:11 Щодо зборів ГО "Джерело" 17:15 До яких лікарів можна звернутися без електронного направлення? 16:26 Катерину Кіндратівну вітали цілий день. Їй виповнилося 95 15:17 Допомога постраждалим від насильства. Контакти організацій, готових надати допомогу 13:01 У Махаринцях рятувальники ліквідували пожежу в господарчій будівлі 12:18 Генштаб ЗСУ: окупанти втратили ще 870 солдатів та два засоби ППО 11:23 Пальне, крупи і проєкти на воду — що замовляла міська рада в березні 10:59 Наші воїни вночі знищили ворожий бомбардувальник, 15 ракет та 14 ударних безпілотників
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up