Півкілометра дороги з поворотами над ставом і жодної опори

Півкілометра дороги з поворотами над ставом і жодної опори
Дорога у Бродецькому, що обгинає став без відбійної огорожі. Місцеві жителі кажуть, що це проблема, адже машину може занести прямісінько у воду
  • На гарячу лінію газети «RIA-Козятин» звернулися мешканці села Бродецького. Попрохали висвітлити про дорожню проблему, а саме про небезпечну ділянку біля ставу.
  • Тій дорозі, як кажуть люди, вже сто років і немає нікому діла до того, щоб поставити відбійні стовпчики і натягнути захисні троси.

— Ви часто підіймаєте проблемні теми. Писали і про Іванковецький міст небезпечний, і про той, що в селі Козятині, — кажуть мешканці Бродецького. — Напишіть ще й за нашу дорогу, що йде на ставом. Це ця дорога, що веде від сільської ради до кладовища. Той шматок траси, що йде над ставом, весь у поворотах. Місцями є і обриви. Це доволі небезпечно для водіїв, бо можна залетіти у воду. Особливо взимку, коли дороги слизькі. Добре, що є дерева, вони як опори. Але це неправильно. Так не має бути. Місцеві знають про цю дорогу. І скільки пам’ятаємо — там ніколи не було ніяких опор. Ось тут виникає питання: Чому? Це ж наша безпека. 

Зазначимо, бар’єрні огородження на небезпечних ділянках автошляху є різні. Вони можуть бути бетонними чи залізними. Це так звані спеціальні елементи дороги, які призначені збільшити безпеку дорожнього руху. Вони мають запобігати з'їзд автомобілів з мостів чи узбіч. А ще часто, там є ставки чи річки, часто можна побачити натягнуті троси. Вони також виконують роль бар’єру. В цій же ситуації не має ніяких.

Відео дня

«Якщо є проблема — будемо вирішувати»

За коментарем звернулися до старости Бродецького Ігоря Ткачука. Він повідомив, що ця дорога знаходиться на балансі Глуховецької селищної ради. І трохи був здивований, чому люди звернулися у пресу, а не безпосереднього до нього.

— Ця дорога обгинає ставок, можна сказати, що пів кілометра шляху над ставом. І там ніколи не було огорожі. Але якщо є така проблема, є звернення, то будемо займатися, будемо її вирішувати, — сказав Ігор Ткачук. — Можна закопати відбійні стовпчики. Але до старости з такої проблемою не зверталися.

Додамо, днями у Бродецьке приїздили і кореспонденти Суспільного.

Читайте по темі:

З моста можна шубовснути просто в став

«Наш міст небезпечніший за той, що в селі Козятині»

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up