Поліція шукає очевидців дорожньо-транспортної пригоди в Козятині, в якій загинула жінка

Поліція шукає очевидців дорожньо-транспортної пригоди в Козятині, в якій загинула жінка

1 грудня у Козятині на нерегульованому пішохідному переході водій автомобіля «Toyota Yaris» збив 69-річну жінку. Від отриманих тілесних ушкоджень потерпіла загинула на місці події, а водій залишив місце аварії. Поліція встановила, хто перебував за кермом іномарки, та шукає свідків аварії для повноти і об’єктивності розслідування. 

Аварія сталась близько шостої години вечора на вулиці Героїв Майдану.

Наразі для з’ясування усіх обставин загибелі літньої жінки призначено ряд експертиз. 

Поліція шукає очевидців дорожньо-транспортної пригоди та свідків, які мають інформацію, що допоможе  проведенню об’єктивного розслідування.

Відео дня

Телефонуйте за номерами (0432) 59-33-02, 59-38-31, моб.(098)3280819,   (067)4434005  (слідче управління ГУНП у Вінницькій області)

 

Відділ комунікації поліції

Вінницької області

 

Джерело npu.gov.ua 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (2)
  • Справедливий Анонім

    Та пів Козятина знає що Матвєя синок збив насмерть стареньку бабусю. І так йому і треба шо його закрили .Буде знати як з місця аварії втікати. Мама з папою все рівно викуплять , і нічого йому небуде. Зроблять так що бабуся сама пригнула під колеса і потім прогнала автомобіль геть. Екс-мєнти вкрай безнаказанні стали . Все їм можна . Вбив людину - невинен!!!

    Ссылка на источник: https://kazatin.com/DTP/politsiya-shukae-ochevidtsiv-dorozhno-transportnoyi-prigodi-v-kozyatin-10567221.html

  • Максим Українець

    S/іде вирахування хто шо знає.Шоб  поліціїя торгонула смертю не винно загиблої жінки
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
08:37 Цієї ночі через Вінниччину летіли дрони та ракети. Є влучання в приватний будинок 19:34 Загинув при виконанні бойового завдання. Минає річниця, як ми втратили Героя Богдана Жмуцького 18:05 У Залізничному біля трансформатора знайшли гранату. Вона виявилася іграшковою 16:00 «За що сваритися, що селянина нагнули?» Від читача 18:11 Щодо зборів ГО "Джерело" 15:40 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:16 Сорок хвилин розглядали одне питання, а тоді зі скандалом розійшлися 14:53 «Поки у дітей весняні канікули і вони кайфують, вчителі дружно працюють по благоустрою селища» play_circle_filled 14:00 Як сортувати пластик правильно — розповідає експертка 13:08 З Меморіального комплексу у Козятині викрали поминальну лампадку. Злодія впіймали 12:00 Постраждали всі блоки на Ладижинській ТЕС: повідомили наслідки ракетної атаки 22 березня 11:10 Сьогодні в області через сильний вітер підвищений рівень небезпеки. Буде сухо та сонячно 10:15 Не вистачає кілька тисяч гривень на комплекти одягу-трансформера для поранених photo_camera 09:08 Глуховецький ліс повертають у власність Вінницької обласної Ради
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up